Κλάμα, ενοχές και πάλι από την αρχή - Η ανάρτηση που έκανε πολλές νέες μαμάδες να ταυτιστούν

Η Sam αποτυπώνει σε λίγες γραμμές την κούραση, την απόγνωση και τα ανάμεικτα συναισθήματα που νιώθει μία νέα μαμά.  

Κλάμα, ενοχές και πάλι από την αρχή - Η ανάρτηση που έκανε πολλές νέες μαμάδες να ταυτιστούν
Instagram / themummy

Η Sam είναι μητέρα δύο παιδιών και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram μοιράζεται με τους χιλιάδες ακολούθους της σκέψεις, εμπειρίες και συμβουλές. Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της δημοσίευσε μία φωτογραφία με το λίγων εβδομάδων μωρό της κι έγραψε:

«Κλαίω από τον εκνευρισμό μου που δεν κοιμάται και μετά κλαίω ξανά από ενοχές γιατί ξέρω ότι δεν φταίει εκείνη. Κλαίω γιατί δεν μπορεί να ηρεμήσει εάν δεν την έχω στα χέρια μου και μετά κλαίω ξανά από ενοχές γιατί δεν θέλω να την αφήσω ποτέ. Κλαίω γιατί δεν έχω ούτε ένα δευτερόλεπτο για τον εαυτό μου και μετά κλαίω από ενοχές γιατί δεν θέλω να μην είμαι μαζί της. Κλαίω γιατί εύχομαι οι δύσκολες μέρες να περάσουν και μετά κλαίω από ενοχές γιατί ξέρω ότι δεν θα είναι τόσο μικρούλα ποτέ ξανά. Κλαίω γιατί νιώθω ότι δεν αντέχω άλλο και μετά κλαίω από ενοχές γιατί πρέπει και έχω ανάγκη να είμαι εκεί για εκείνη.

Ποτέ δεν μπορούμε να κερδίσουμε συναισθηματικά ως γονείς, είμαστε διαρκώς κολλημένοι σε έναν μεγάλο κύκλο από συναισθήματα και, Θεέ μου, πραγματικά χρειάζεται δύναμη για να τα βγάλουμε πέρα. Όμως το ‘χουμε. Όλοι περνάμε από αυτόν τον ίδιο κύκλο. Και είμαστε μαζί σε αυτό.»

nea mama anartisi

Με αυτήν της την ανάρτηση η Sam έκανε πολλές νέες μαμάδες να ταυτιστούν και έστειλε το δικό της μήνυμα απενεχοποίησης για τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τις δύσκολες στιγμές, τα κλάματα, τις ενοχές που μία νέα μητέρα βιώνει.

Στο προφίλ της στο Instagram, όμως, η Sam δημοσιεύει και στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές που ζει με τις κόρες της. Τις βόλτες, τα παιχνίδια στο σπίτι.

«Είμαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχω αυτές τις δύο» έγραψε κάτω από αυτή τη φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητα μίας μαμάς τα έχει όλα. Στιγμές δύσκολες, γέλια, κλάματα.


https://www.instagram.com/p/CdqnQZfs-bC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες αναρτήσεις της Sam στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved