Να γιατί μια μαμά δεν πρέπει να αφήνει ξεκλείδωτο το κινητό της

Δίχρονο αγοράκι πήρε το κινητό της μαμάς του και έκανε μία... απρόσμενη παραγγελία! 

Να γιατί μια μαμά δεν πρέπει να αφήνει ξεκλείδωτο το κινητό της
Facebook / Kelsey Burkhalter Golden

Ένα περιστατικό με έναν δίχρονο μπόμπιρα κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου. Το αγοράκι βρήκε ξεκλείδωτο το κινητό της μαμάς του και πατώντας διάφορα κουμπιά κατάφερε να παραγγείλει 31 cheeseburger!

Η μαμά του μικρού αγοριού Kelsey Golder, δουλεύει στο τμήμα διαφήμισης ενός σχολείου και την περίοδο αυτή εργάζεται από το σπίτι. Ενώ μετέφερε φωτογραφίες και βίντεο της δουλειάς από το κινητό της στον υπολογιστή, ο δύο ετών γιος της, Barrett, πλησίασε το γραφείο της και πήρε το κινητό, το οποίο λόγω της μεταφοράw των αρχείων ήταν ανοιχτό.

Η νεαρή μητέρα αναφέρει σε συνέντευξή της ότι ο γιος της λατρεύει την κάμερα του κινητού και ιδιαίτερα την μπροστινή που δείχνει την αντανάκλαση του εαυτού του. Του αρέσει να παίζει με αυτήν και όποτε παίρνει το κινητό της, ξέρει ότι το κάνει για αυτό.

Και αυτήν τη φορά η Kelsey είδε ότι το αγοράκι είχε το κινητό της, δεν κατάλαβε ωστόσο αμέσως τι είχε ήδη προλάβει να κάνει. Λίγη ώρα αργότερα, μαμά και γιος έπαιζαν στην αυλή και ξαφνικά ένα διανομέας, τους έφερε 31 cheeseburger. Στην αρχή η Kelsey νόμιζε ότι είχαν κάνει λάθος σπίτι, μετά όμως συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Το ακόμα πιο αστείο δε, είναι ότι κανένας στην οικογένεια δεν τρώει cheeseburger και έτσι η Kelsey ανήρτησε στην σελίδα της πόλης στο Facebook, ότι προσφέρει δωρεάν chesseburger σε όποιον θέλει. Μία έγκυος μάλιστα, αναφέρει στο CNN, πήρες έξι!

Η φωτογραφία του μπόμπιρα κάνει τον γύρο των media και αν μη τι άλλο, η ιστορία του είναι μένα μάθημα για όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες με μικρά παιδιά. Μην αφήνετε τα κινητά σε ξεκλείδωτα! Στην οικογένεια της Kelsey κόστισε σχεδόν 100 δολάρια, το περιστατικό, βέβαια, θα το θυμούνται για μία ζωή.

Πώς θα αποφύγετε αντίστοιχα περιστατικά

Το παραπάνω περιστατικό δεν είναι απίθανο και θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε γονιό. Τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο;

  • Για αρχή κλειδώνετε το τηλέφωνό σας και αν για κάποιον λόγο πρέπει να το έξετε ξεκλείδωτο καλό είναι να το έχετε υπό την επίβλεψή σας.
  • Βάλτε κωδικούς στις εφαρμογές - Σε κάποιες τουλάχιστον εφαρμογές όπως στο facebook messenger, μπορείτε να βάλετε κωδικούς ώστε, ακόμα και αν το κινητό είναι ξεκλείδωτο, να μην μπορεί να τις χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος πέρα από εσάς.
  • Αποσυνδέστε χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες από εφαρμογές και browser - Καλό είναι να μην αποθηκεύετε τα στοιχεία των καρτών σας όταν κάνετε ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Με πληροφορίες από CNN

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved