Τα απίθανα σκίτσα του Jude Devir υμνούν τη μητρότητα (εικόνες)

  • Τα σκίτσα του Jude Devir κάνουν πολλές μητέρες να ταυτιστούν.
Τα απίθανα σκίτσα του Jude Devir υμνούν τη μητρότητα (εικόνες)
Photo by jude_devir on Instagram

Η Maya και ο Yehuda Devir, είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι, Ισραηλινοί καλλιτέχνες κόμικ και οι δημιουργοί των δημοφιλών διαδικτυακών κόμικς One of They Days».

Ο γνωστός σκιτσογράφος έχει πάνω από 5,6 εκατομμύρια ακολούθους στo Instagram και έγινε γνωστός όταν άρχισε να δημοσιεύει τις δημιουργίες του που αποτύπωναν απλές καθημερινές στιγμές με την σύντροφό του Maya. Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη τους, Ariel, ενώ το 2021 ήρθε στον κόσμο και το νέο μέλος της οικογένειας, ο γιός τους, ο Ethan.


https://www.instagram.com/p/CSwnpttKG52/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σκίτσα του ταλαντούχου καλλιτέχνη αποτυπώνουν τις αλλαγές στην καθημερινότητα του ζευγαριού, στιγμές όμορφες, και αστείες και το σίγουρο είναι ότι κάνουν πολλούς νέους γονείς να ταυτιστούν.


https://www.instagram.com/p/CSei_DTq5G1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα δημοφιλή διαδικτυακά κόμικς «One of They Days», τα οποία δημοσιεύονται μία φορά την εβδομάδα στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Yehuda και η Maya μοιράζονται καθημερινές καταστάσεις με ειλικρινή, διασκεδαστικό και συμπονετικό τρόπο.


https://www.instagram.com/p/CR6iKX8ns84/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χάρη στο θάρρος τους να μοιραστούν τις πιο μη φωτογενείς στιγμές, η οικογένεια Devir δημιούργησαν μια εβδομαδιαία ομαδική θεραπεία και αμοιβαία υποστήριξη μεταξύ εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.


https://www.instagram.com/p/CQOW89IHtHV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα τελευταία 5 χρόνια, η Maya και ο Yehuda δημοσίευσαν 5 βιβλία, έγιναν νούμερο ένα Best Seller της Amazon , παρακολούθησαν δεκάδες συνέδρια κόμικ και σχεδίασης σε όλο τον κόσμο, έγιναν ομιλητές TEDx , νικητές με βραβεία δημιουργών Youtube , ξεκίνησαν μια επιτυχημένη διαδικτυακή σειρά μαθημάτων για καλλιτέχνες με περιεχόμενο τις κατασκευαστές, διατήρησαν ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα και δημιούργησαν μια διαδικτυακή σειρά ντοκιμαντέρ με το όνομα «The Heartists», με πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους.


https://www.instagram.com/p/COQJ-02n8jD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα του στην γκάλερι που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved