Η σχέση μαμάς και κόρης μέσα από απίθανα σκίτσα (εικόνες)

Καλλιτέχνης γιορτάζει την ομορφιά της μητρότητας με σκίτσα που δείχνουν κόρες και μαμάδες πλάι-πλάι.

Η σχέση μαμάς και κόρης μέσα από απίθανα σκίτσα (εικόνες)
Instagram @Sora Ceballos

Για τις μαμάδες, δεν υπάρχουν δύο μέρες που να είναι ίδιες - η καθεμία φέρνει μια ξεχωριστή πρόκληση και μια διαφορετική χαρά.

Η καλλιτέχνης Sora Ceballos-Lopez εξερευνά τις πολλές πλευρές της μητρότητας μέσα από τα καθημερινά της σχέδια, στα οποία χρησιμοποιεί λεπτομερή μοτίβα με στυλό και ιδιότροπες ακουαρέλες για να απεικονίσει το μαγικό δεσμό μεταξύ των μητέρων και των παιδιών τους, ιδιαίτερα τον δεσμό που έχουν οι μητέρες με τις κόρες τους.

skitsa sxesi mama kai kori 10

Μερικά από τα σκίτσα της έχουν αρκετή δόση φαντασίας, ενώ άλλα είναι πιο ρεαλιστικά. Κάθε σκίτσο της δείχνει τη στενή σχέση μεταξύ της μαμάς και της ολόιδιας κόρης της.

Η Sora Ceballos-Lopez ανέφερε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι άρχισε να δημιουργεί αυτά τα σκίτσα από τη στιγμή που έμεινε έγκυος στην κόρη της, Gaby. Είχε αρχίσει να συλλέγει κούκλες και έργα τέχνης με θέμα τη μητέρα-κόρη, τα οποία αναζωπύρωσαν την επιθυμία της να εξασκήσει αυτό που είχε σαν χόμπι στο σχολείο. Το σχέδιο. Κατά μία έννοια, λοιπόν, η ύπαρξη ενός παιδιού έδωσε τη δυνατότητα στην καλλιτέχνιδα να αναβιώσει τη δική της παιδική δημιουργικότητα.


https://www.instagram.com/p/B7Ls84UpDCT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gaby είναι τώρα 16 ετών και η μητέρα της εξακολουθεί να σχεδιάζει.

Δείτε παρακάτω αρκετά από τα σκίτσα που έχει δημιουργήσει. Όλα είναι καθηλωτικά και όλα θα σας κάνουν να τα χαζεύετε για αρκετά λεπτά για να παρατηρήσετε τις γραμμές, τα χρώματα και τα σχέδια που έχει χρησιμοποιήσει για να τα δημιουργήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved