Αυτές οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την αληθινή πλευρά της μητρότητας (εικόνες)

  • Φωτογραφίες μαμάδων με τα παιδιά τους, εγκύων και όχι μόνο.
  • Οι φωτογραφίες της Hayden είναι ένας ύμνος στη μητρότητα.
Αυτές οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την αληθινή πλευρά της μητρότητας (εικόνες)
Instagram / feelinghomeagain

Η Hayden είναι μαμά, φωτογράφος, μαία και σύμβουλος θηλασμού. Ο κόσμος των παιδιών και της μητρότητας την μάγεψε από όταν έγινε και η ίδια μαμά το 2016 και έκτοτε κάνει ότι μπορεί για να τον αναδείξει. Η φωτογραφική της μηχανή την ακολουθεί πάντού και οι φωτογραφίες που τραβάει είναι μοναδικές.

"Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη φωτογραφία όταν ήμουν παιδί μίας και μεγάλωσα από γονείς φωτογράφους. Πάντα λάτρευα το γεγονός ότι μέσα από τις φωτογραφίες μπορείς να παγώσεις τις αναμνήσεις και να τις κρατήσεις για πάντα" αναφέρει η ίδια στην επαγγελματική της ιστοσελίδα.

Η Hayden τραβάει φωτογραφίες μαμάδων που φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους, μαμάδων που θηλάζουν αλλά και μωρά τις πρώτες μέρες μετά τη γέννησή τους, όταν επιστρέφουν στο σπίτι από το μαιευτήριο.

80810450 779115362600623 2599923648133683466 n

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / feelinghomeagain

Οι φωτογραφίες της είναι αληθινές, γεμάτες συναίσθημα και εξυμνούν την μητρότητα στην κάθε της έκφανση, ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης.

fotografies mitrotita 8

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / feelinghomeagain

Η φωτογράφος έχει κερδίσει βραβεία για το έργο της και ρίχνοντας μία ματιά στην gallery που ακολουθεί θα διαπιστώσετε και εσείς ότι το αξίζει και με το παραπάνω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved