Μπαμπάδες εν δράσει: Μοναδικές φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους

  • Αυτές οι φωτογραφίες μπαμπάδων είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.
  • Μπαμπάδες με τα μωρά τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό μίας μαμάς φωτογράφου
Μπαμπάδες εν δράσει: Μοναδικές φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους
Instagram / fotografie_eweliny

Οι μπαμπάδες σήμερα περνούν πολύ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους σε σχέση με μερικές δεκαετίες πριν (σχεδόν τον τριπλάσιο σύμφωνα με έρευνα) και η πατρότητα είναι για αυτούς κομμάτι της ταυτότητάς τους.

Για το παιδί, η ενεργή παρουσία του πατέρα στην καθημερινότητα και την ανατροφή του έχει σημαντικά οφέλη για την συναισθηματική του ανάπτυξη και ολοένα και περισσότερες έρευνες το επιβεβαιώνουν. Ο πατέρας μπορεί να αποτελέσει θετικό πρότυπο και τα παιδιά τα οποία περνούν χρόνο με τον μπαμπά τους έχουν ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Επίσης, σύμφωνα με έρευνες, όταν ο μπαμπάς ασχολείται, περνά χρόνο και παίζει με το παιδί και ιδιαίτερα κατά τη βρεφική ηλικία, είναι πιο πιθανό το παιδί να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το να μάθει και να εξερευνήσει πράγματα.

Μπαμπάδες εν δράσει – Οι φωτογραφίες μίας μαμάς

Η Εβελίνα είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίες νεογέννητων, μωρών και οικογενειών. Η φωτογραφία πάντα της άρεσε, άρχισε όμως να ασχολείται και επαγγελματικά μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών, τα οποία όπως αναφέρει και η ίδια, είναι η έμπνευση και η κινητήριος δύναμή της.

Οι φωτογραφίες της Εβελίνας ξεχωρίζουν για την αισθητική τους. Οι περισσότερες είναι τραβηγμένες στο σπίτι της οικογένειας και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα γήινα. Επίσης, η φωτογράφος εστιάζει στις εκφράσεις οι οποίες είναι και αυτές που κάνουν τις φωτογραφίες της τόσο «δυνατές».


https://www.instagram.com/p/CXRf2EqMuoB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που μπορεί κανείς να δει στο προφίλ της στο Instagram είναι αυτές με μπαμπάδες με τα μωρά τους. Η φωτογράφος έχει απαθανατίσει τις πρώτες τους στιγμές στο σπίτι και είναι πραγματικά απολαυστικές. Σε άλλες μπαμπάδες παίζουν με τα μωρά τους, σε άλλες τα αγκαλιάζουν τρυφερά, όλες όμως είναι υπέροχες.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / fotografie_eweliny

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved