Τα πρόσωπα των μωρών όταν γεννιούνται – Υπέροχες φωτογραφίες

Νεογέννητα ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό λίγο μετά τη γέννησή τους.

Τα πρόσωπα των μωρών όταν γεννιούνται – Υπέροχες φωτογραφίες
Instagram @evarosebirth

Πολλοί είναι οι γονείς τα τελευταία χρόνια που απευθύνονται σε επαγγελματίες φωτογράφους για να απαθανατίσουν τις μοναδικές στιγμές του τοκετού. Στιγμές ιδιαίτερες, δυνατές, που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη για μία ζωή.

Η Eva Rose είναι επαγγελματίας φωτογράφος και μαία. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίες γέννας και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα στάδια του τοκετού, τα συναισθήματα της μέλλουσας μητέρα και όλα όσα διαδραματίζονται τις ώρες εκείνες στο δωμάτιο του τοκετού.

Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι ασπρόμαυρες και αποτυπώνουν στιγμές από την αναμονή για τον τοκετό, τη γέννα αλλά και τις ώρες αμέσως μετά. Οι φωτογραφίες καταγράφουν όχι μόνο στιγμές, αλλά και συναισθήματα, είναι «δυνατές» και δεν είναι τυχαίο ότι οι αναρτήσεις της με αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνουν χιλιάδες likes η κάθε μία.


https://www.instagram.com/p/CNp_eYnAAQg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι αυτές νεογέννητων δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους. Η Eva φωτογραφίζει τα πρόσωπά τους και καταγράφει τις πρώτες τους στιγμές. Φωτογραφίες τρυφερές, ιδιαίτερες, ένα ενθύμιο που κάθε γονιός θα θέλει να έχει όταν το παιδί του μεγαλώσει.

fotografies toketou neogennita 3

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της καταξιωμένης φωτογράφου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved