Μαμά γέννησε την ίδια μέρα με τη γάτα της και δημοσίευσε απίθανες φωτογραφίες

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μία πολύ γλυκιά σύμπτωση.

Μαμά γέννησε την ίδια μέρα με τη γάτα της και δημοσίευσε απίθανες φωτογραφίες
Instagram @mama.maners

Η εγκυμοσύνη είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία και είναι ακόμα πιο όμορφη όταν τη μοιράζεσαι. Η Lauren Maners ανέκαθεν βοηθούσε ζώα που είχαν ανάγκη. Εδώ και χρόνια βοηθάει καταφύγια ή γίνεται ανάδοχος σε κατοικίδια και τα φροντίζει μέχρι να βρουν την μόνιμη στέγη τους. Όταν έμεινε έγκυος, ωστόσο, είχε μία δύσκολη εγκυμοσύνη με έντονες ναυτίες και επιπλοκές και αποφάσισε να σταματήσει για κάποιο διάστημα. Όπως και έκανε μέχρι που βρήκε με τον σύζυγό της μία αξιολάτρευτη λευκή γάτα, την Dove.

Το ζευγάρι βρήκε τη γάτα σε ένα πάρκινγκ, πληγωμένη, μόνη και έγκυο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Lauren την πήρε στο σπίτι να τη φροντίσει. Οι δυο τους δέθηκαν πολύ και την υιοθέτησε. Μετά από την επίσκεψη στον κτηνίατρο, ήξεραν ότι και το μωρό της Dove ήταν καλά και ότι η εγκυμοσύνη προχωρούσε κανονικά και μάλιστα, σύμφωνα με τον γιατρό, η γάτα θα γεννούσε την ίδια περίοδο με την Lauren. Όπως και έγινε!

egkyos gata 7

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @mama.maners

Η Lauren γέννησε την κόρη της Kylie και όταν επέστρεψε από το μαιευτήριο, είδε ότι και η Dove είχε φέρει στον κόσμο έξι τρισχαριτωμένα γατάκια. Η νεαρή μητέρα είναι ενεργή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με την γάτα της από όταν ήταν και οι δύο έγκυες, αλλά και φωτογραφία με τα νέα μέλη της οικογένειας.

Δείτε κάποιες από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved