Αυτά τα TikTok δείχνουν τι σημαίνει στην κυριολεξία μητρότητα

Αστεία βίντεο του TikTok που θα κάνουν πολλούς γονείς να ταυτιστούν.

Αυτά τα TikTok δείχνουν τι σημαίνει στην κυριολεξία μητρότητα

Παρά τα όσα ακούγονται για το TikTok, δεν χρησιμεύει μόνο για να ανεβάζει κανείς χορευτικά βίντεο και DIY. Το TikTok είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες στον κόσμο, με πάνω από 689 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Σύμφωνα με έρευνα της Statista, το 37% αυτών των χρηστών είναι μεταξύ 10 και 19 ετών, το 19% είναι άνω των 40 και με τους περισσότερους από αυτούς μάλιστα, να είναι γονείς.

Το TikTok λοιπόν, ήρθε για μείνει στη ζωή των γονιών και όλοι τους το μόνο που κάνουν είναι απλά να μοιράζονται πραγματικές στιγμές από τη γονεϊκή τους καθημερινότητα.

TikTok για γονείς: Η πραγματική οικογενειακή ζωή

Η Elisha Beach (@mylifeisabeach) είναι μαμά τριών βιολογικών παιδιών, ενός υιοθετημένου και τεσσάρων ενηλίκων παιδιών — ναι, έχει 8 παιδιά και το TikTok της είναι γεμάτο με αστείες οικογενειακές στιγμές, όπως για παράδειγμα ότι ολόκληρο το σπίτι της δεν θα είναι ποτέ μα ποτέ καθαρό την ίδια στιγμή.

Η Sasha Manley (@thesash) δημοσιεύει στιγμές από την δική της καθημερινότητα με τα δύο της παιδιά, 6 ετών και ένα νήπιο. Ποιος χρειάζεται να ανησυχεί για το αν το ξυπνητήρι θα χτυπήσει όταν και τα δυο της παιδιά έχουν αναλάβει να την ξυπνούν από μόνα τους και μάλιστα αρκετά νωρίς;

H Kia Chambers' (@meetthechambers) έχει δύο κορίτσια ηλικιών 10 και 6 ετών και έναν ενός έτους γιο. Στο βίντεο που ακολουθεί, η Chambers τους ήχους του TikTok για να δημιουργήσει ένα ξεκαρδιστικό βίντεο εμπνευσμένο από την παιδική ταινία Shrek.

Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να πηγαίνεις στην ντουλάπα σου, να πιάνεις στα χέρια σου το αγαπημένο σου μπλουζάκι και να ανακαλύπτεις ότι λείπει. Η Jeannette Kaplun (@jeannettekaplun) δείχνει πώς είναι η ζωή με δύο έφηβα κορίτσια που "βουτούν" από την ντουλάπα της μαμάς τα ρούχα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved