"Δες με πώς μεγάλωσα" - Τα βίντεο του TikTok κάνουν τις μαμάδες να κλαίνε

Μαμάδες δακρύζουν βλέποντας τα βίντεο που ετοίμασαν τα παιδιά τους για εκείνες. Πρόκειται για ένα challenge με την ονομασία "Δες με πώς μεγάλωσα"!

"Δες με πώς μεγάλωσα" - Τα βίντεο του TikTok κάνουν τις μαμάδες να κλαίνε

Είναι συγκινητικό να βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Οι μαμάδες δίνουν στα παιδιά τους όλα τα εργαλεία που έχουν ανάγκη για να πετύχουν όσα θέλουν από την πρώτη στιγμή που τα φέρνουν στον κόσμο.

Τα γεννούν, τα κρατούν στην αγκαλιά τους, τα φροντίζουν, τα προστατεύουν και συνεχίζουν να κάνουν όλα τα παραπάνω μέχρι τη στιγμή που τα παιδιά θα μεγαλώσουν αρκετά ώστε να ανοίξουν τα φτερά τους και να πάρουν την ευθύνη της ζωής στα χέρια τους.

Όμως η μαμά πάντα θα είναι εκεί. Άγρυπνος φρουρός. Στήριγμα για το παιδί της σε όποια ηλικία και αν φτάσει αυτό. Γιατί στα δικά της μάτια, πάντα το παιδί της είναι εκείνο το μωρό που πρωτοαντίκρισε για πρώτη φορά στο μαιευτήριο πριν πολλά χρόνια.

Αυτό δείχνει και το παρακάτω βίντεο που θα δείτε. Χρήστες του TikTok θέλησαν να εκπλήξουν ευχάριστα τις μαμάδες τους, δημιουργώντας ένα βίντεο με τίτλο "Δες με πώς μεγάλωσα". Στο βίντεο υπάρχουν φωτογραφίες από τη μέρα της γέννησης των παιδιών αυτών μέχρι σήμερα.

Πώς αντιδρούν οι μαμάδες όταν βλέπουν το βίντεο που τους δείχνουν τα παιδιά τους σε ανύποπτο χρόνο; Συγκινούνται και δακρύζουν. Όπως θα αντιδρούσε άλλωστε κάθε μαμά.

Δεν θα πούμε περισσότερα, θα σας αφήσουμε να δείτε το υπέροχο αυτό βίντεο παρακάτω.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved