Πεδίο μάχης το σπίτι της μαμάς - Τα βίντεό της στο TikTok είναι ένα κι ένα

Χρησιμοποιεί το TikTok για να δείξει την ακαταστασία στο σπίτι της και οι απανταχού μαμάδες τη χειροκροτούν.

Πεδίο μάχης το σπίτι της μαμάς - Τα βίντεό της στο TikTok είναι ένα κι ένα

Ξέρετε εκείνα τα βίντεο TikTok που δείχνουν ένα ακατάστατο δωμάτιο και που ως δια μαγείας με ένα χτύπημα των δαχτύλων, δείχνει μαζεμένο και πεντακάθαρο; Λοιπόν, το έχω δοκιμάσει και εγώ στο δικό μου σπίτι αλλά δυστυχώς δεν έπιασε. Ούτε οι κάλτσες από τον καναπέ εξαφανίστηκαν, ούτε τα άδεια μπουκάλια από νερό γέμισαν, ούτε μπήκαν ξανά στη θέση τους όλα τα σκόρπια πράγματα.

Ευτυχώς η Emily Feret, μια μαμά που ζει ακριβώς ό,τι και εγώ στο δικό μου σπίτι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok τη δική της πραγματικότητα και το δικό της χάος.

Τι έκανε; Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη της άνοιξε το σπιτικό της και μας δείχνει μέσα από αρκετά room tours, πώς είναι να μην είσαι η τέλεια μαμά, πως είναι να μην έχεις το τέλειο σπίτι και πώς είναι να δημοσιεύεις βίντεο χωρίς φίλτρα.

"Αφήστε με να σας ξεναγήσω στο σπίτι μου και να σας κάνω να νιώσετε λίγο καλύτερα για το δικό σας σπίτι!", ακούγεται να λέει στην αρχή των περισσότερων βίντεό της πριν αρχίσει να γελάει δείχνοντας τα χαλασμένα της έπιπλα, τις ξεχασμένες μπανάνες και τα άδεια μπιμπερό από εδώ και από εκεί.

Τα βίντεό της άρχισαν να γίνονται ανάρπαστα και γι' αυτό η ίδια άρχισε να ανταμοίβη τους νέους της followers με καινούρια βίντεο από την αυλή της, το γκαράζ και άλλα δωμάτια του σπιτιού της.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, πατήστε play στα βίντεο που ακολουθούν και αφήστε την Emily να σας ξεναγήσει στον δικό της πραγματικό κόσμο. Ίσως σας κάνει να δείτε από μια διαφορετική οπτική το δικό χάος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved