Πώς θα κάνετε σεξ όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι

Σεξ με τα παιδιά στο σπίτι; Κι όμως γίνεται... 

Πώς θα κάνετε σεξ όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι

Πρόσφατα έλαβα μία κάρτα από τον σύζυγό μου που ήταν τέλεια. Η κάρτα από τη μία πλευρά είχε δύο έφηβους που είχαν τρυπώσει στην αποθήκη για να κάνουν σεξ, ενώ οι γονείς ήταν στο σαλόνι και παρακολουθούσαν τηλεόραση. Από την άλλη πλευρά είχε μια εικόνα ενός μεσήλικου ζευγαριού που είχε τρυπώσει στην αποθήκη να κάνει σεξ ενώ τα έφηβα παιδιά του παρακολουθούσαν τηλεόραση. Η κάρτα έγραφε: «Τα χρόνια περνούν αλλά δεν αλλάζουν και πολλά!».

Η πραγματικότητα είναι ότι το να κάνεις σεξ με τα παιδιά στο σπίτι, είναι μια πρόκληση. Μια μεγάλη πρόκληση, όχι μια μικρή και μάλιστα πρόκειται για μια πρόκληση που διαρκεί χρόνια!

Οι μητέρες των νεογέννητων εξαντλούνται. Δεν κοιμούνται αρκετά και νιώθουν ότι στερούνται αρκετά πράγματα. Δεν αισθάνονται σέξι και συχνά δεν μπορούν να φανταστούν ποτέ ξανά τον εαυτό τους σέξι.

sex

Οι γονείς των μικρών παιδιών συχνά εξαντλούνται επίσης. Είτε εργάζονται, είτε περνούν τη μέρα τους με το παιδί στο σπίτι, το να τρέχεις πίσω από ένα νήπιο είναι σαν να τρέχεις στο μαραθώνιο. Και έπειτα έρχεται το βράδυ, η ρουτίνα του βραδινού ύπνου, που μπορεί να περιλαμβάνει εξάωρη διαπραγμάτευση, 10 πήγαινε-έλα από το παιδικό δωμάτιο στο δωμάτιο της μαμάς και του μπαμπά και συχνά έναν γονιό να κοιμάται στο κρεβάτι με το παιδί!

Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν έρχονται οι δικές τους προκλήσεις. Με κάποιο τρόπο, τώρα φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη ζωή σας και την κρεβατοκάμαρά σας. Τα συρτάρια και τα ντουλάπια δεν έχουν τα ίδια όρια που είχαν και πριν και οι νυχτερινές επισκέψεις τη νύχτα ενδέχεται να γίνουν ο κανόνας.

Και πάνω που πιστεύετε ότι όλα θα είναι ευκολότερα, όταν τα παιδιά σας μπουν στην εφηβεία και θα κοιμούνται επιτέλους στο κρεβάτι τους χωρίς να σας ενοχλούν, συνειδητοποιείτε ότι μένουν ξύπνια περισσότερο από εσάς. Και ποιος γονιός μπορεί να κάνει σεξ, όταν τα παιδιά του είναι ξύπνια έξω από την πόρτα του;

Και δεν έχω αρχίσει ούτε καν να σας περιγράφω την ενοχή ή τη συναισθηματική σύγκρουση που μπορεί να έχει μια μητέρα όταν σκέφτεται τα μηνύματα που δίνει στο παιδί της για το σεξ.

Οπότε, τι πρέπει να κάνει λοιπόν κάποιος;

sex me paidia

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε πραγματικά μόνοι. Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν (σχεδόν) όλους τους γονείς που έχουν παιδιά στο σπίτι. Ακολουθούν μερικές συγκεκριμένες προτάσεις που μπορεί να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για εσάς, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σκεφτείτε και εσείς κάτι με τον σύντροφό σας.

Σταματήστε το σεξ για τους 3 πρώτους μήνες από τη μέρα που θα γεννηθεί το μωρό σας. Πραγματικά. Εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα, απλά δώστε τον εαυτό σας άδεια. Πρόκειται για μια αρκετά εξαντλητική περίοδο και σίγουρα ο σύντροφός σας θα καταλάβει. Αν όμως, θέλει να έρχεστε κοντά ως ζευγάρι, καθιερώστε τη «νύχτα του σεξ», μία ή δύο μέρες την εβδομάδα.

Αγοράστε κλειδαριά για την πόρτα του υπνοδωματίου σας. Ναι... ναι ξέρω ... αλλά θα επιμείνω. ΑΓΟΡΑΣΤΕ μια ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ. Έχω ακούσει κάθε δικαιολογία για το λόγο που δεν κλειδώνουν οι γονείς την πόρτα του υπνοδωματίου. Αν το παιδί σας ξυπνήσει και σηκωθεί από το κρεβάτι, θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα έχετε την επιλογή να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να ανοίξετε την πόρτα. Τουλάχιστον, η κλειδαριά θα σας γλιτώσει από την έφοδο του παιδιού σας και από το αδιάκριτο βλέμμα του να σας κοιτάζει και να ρωτά όλο απορία, «Τι κάνετε εκεί μαμά;»...

Βάλτε πλυντήριο, τη σκούπα να δουλεύει ή κάποια οικιακή συσκευή που κάνει αρκετό θόρυβο. Έτσι θα μειώσετε το ενδεχόμενο να σας ακούσει να εκφράζετε τον πόθο σας.

Βρείτε με τον σύντροφό σας έναν συγκεκριμένο χρόνο και τόπο που θα κάνετε σεξ μία φορά την εβδομάδα ή και παραπάνω και φροντίστε να το τηρείτε. Ο προγραμματισμός μπορεί να μην ακούγεται σέξι, αλλά εμπιστευθείτε με, είναι πολύ πιο ερεθιστικό από το να μην κάνετε καθόλου σεξ.

Το να κάνεις σεξ με τα παιδιά στο σπίτι είναι μια πραγματική πρόκληση. Αλλά ευτυχώς είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί.

Bat Sheva Marcus, LMSW, MPH, PhD
πηγή: mazewomenshealth.com

Διαβάστε επίσης:
Παντρεμένοι με παιδιά; Πώς να βάλουμε ξανά το σεξ στη ζωή μας!

Κωδικοποιημένες φράσεις που χρησιμοποιούν οι γονείς για το σεξ μπροστά στα παιδιά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved