Κωδικοποιημένες φράσεις που χρησιμοποιούν οι γονείς για το σεξ μπροστά στα παιδιά

Ούτε ο γάμος ούτε τα παιδιά σκοτώνουν τον έρωτα. Αν ένα ζευγάρι αγαπιέται πραγματικά και νιώθει έλξη ο ένας για τον άλλο, τίποτε δεν μπορεί να τους εμποδίσει. Τι γίνεται όμως όταν τα παιδιά είναι μπροστά; Πώς μπορεί ένας μπαμπάς ή μία μαμά να μιλήσει κωδικοποιημένα για το σεξ μπροστά τους;

Κωδικοποιημένες φράσεις που χρησιμοποιούν οι γονείς για το σεξ μπροστά στα παιδιά

Σεξ. Οι περισσότεροι γονείς το έχουν στη ζωή τους σωστά; Όλα τα ζευγάρια θέλουν να περνούν χρόνο μαζί όταν τα παιδιά είναι στο κρεβάτι τους.

Αλλά, τώρα το σεξ είναι διαφορετικό. Πριν τα παιδιά, όλοι μπορούσαμε να μιλάμε ελεύθερα για το σεξ και όταν είχαμε διάθεση, να το κάνουμε τη στιγμή που το σκεφτόμασταν. Αλλά τώρα με ένα ή δύο ή τρία παιδιά στο σπίτι και ένα φορτωμένο πρόγραμμα, ως γονείς πρέπει να προγραμματίζουμε τον χρόνο μας μαζί.

Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Μπορώ να τις μοιραστώ με τον σύντροφό μου;

Όταν υπάρχουν μικρά αυτάκια τριγύρω, δεν μπορούμε απλά να μιλάμε ελεύθερα για αυτό το θέμα μπροστά τους. Δεν μπορούμε να πούμε, «Θα κάνουμε σεξ απόψε!». Εκτός και αν θέλετε να αρχίσει «κατακλυσμός» ερωτήσεων, που το «όχι» δεν θα είναι αρκετό ως απάντηση. Έτσι και για αυτόν τον λόγο, δημιουργήθηκαν κάποιοι κώδικες ή κάποιες κωδικοποιημένες λέξεις ή φράσεις που μόλις οι γονείς τις αναφέρουν, αμέσως καταλαβαίνουν τι εννοούν.

«Πρέπει να πληρώσουμε τους λογαριασμούς», είναι μία από τις κωδικοποιημένες φράσεις, που με ένα μικρό νεύμα ματιών ο μπαμπάς ή η μαμά καταλαβαίνει απόλυτα τι θα συμβεί.

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά πολλοί γονείς χρησιμοποιούν αυτούς τους κώδικες. Ποιες όμως είναι οι πιο συχνές κωδικοποιημένες φράσεις; Στο διαδίκτυο αρκετοί γονείς αποκαλύπτουν:

«Μόλις ξύρισα τα πόδια μου!»

«Σου αρέσει ο κίνδυνος;»

«Πάμε στο δωμάτιο να δούμε μια ταινία;»

«Θα κοιμηθούμε νωρίς απόψε;»

«Μόλις κοιμηθούν τα παιδιά θα με βοηθήσεις να μαγειρέψω;»

«Πάμε στο δωμάτιο να μιλήσουμε για τα Χριστούγεννα;»

«Είναι η ώρα μας!»

«Μην ξεχάσεις να πλύνεις τα δόντια σου, πριν ξαπλώσεις!»

«Τα λουλούδια να ποτίσεις!»

Κάποιες από αυτές σίγουρα θα σας φαίνονται αστείες, αλλά με αυτό τον τρόπο τα ζευγάρια κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον τους. Όποιος είπε ότι ο γάμος και τα παιδιά «σκοτώνουν» το σεξ και τον έρωτα έκαναν λάθος. Απλά χρειάζεται να γίνεσαι λίγο πιο δημιουργικός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved