Μαίρη Συνατσάκη: Κρίθηκε και απολογήθηκε και για τα νύχια της - Τι άλλο θα ζήσουμε

Η Μαίρη Συνατσάκη χρειάστηκε να απολογηθεί και για το μήκος των νυχιών της τώρα που έγινε μαμά.

Μαίρη Συνατσάκη: Κρίθηκε και απολογήθηκε και για τα νύχια της - Τι άλλο θα ζήσουμε
Instagram/MairiBoo

Κι εκεί που λέγαμε ότι οι ειδικοί μητρότητας που βρίσκονται στο Facebook και το Instagram θα κάνουν μια παύση κακίας, ήρθαν τα Insta story να μας αποδείξουν ότι εδώ ο κόσμος «καίγεται» στην κυριολεξία και οι άνθρωποι ασχολούνται με τα νύχια της Μαίρης Συνατσάκη και αν την βολεύουν (άκουσον άκουσον) τώρα που έγινε μαμά.

Όλα άρχισαν όταν έβαλε ένα lullaby που ακούει το μωρό της στο σπίτι. Η ίδια έκανε ένα σχετικό σχόλιο ότι αυτός ο ήχος είναι ο καλύτερος ήχος που έχουν ακούσει στο σπίτι τον τελευταίο καιρό.

Καθώς ακούει τον ήχο στο Insta story που δημοσίευσε χορεύει και κουνά το χέρι της, κάπως έτσι φάνηκαν από κοντά τα μακριά της νύχια και άρχισαν τα μηνύματα να φεύγουν το ένα μετά το άλλο!

mary-sinatsaki-nixia.jpg

«Το ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να απαντήσω για το νύχι... είναι πολλά τα μηνύματα αυτήν την στιγμή που μου λένε "Βολεύει το νύχι; Την παλεύεις; Τα καταφέρνεις;". Ε κοιτάξτε να δείτε, αν αποφάσιζα τώρα να έχω μακριά νύχια δεν θα την πάλευα, αλλά επειδή έχω αυτό το μήκος δέκα χρόνια τώρα, η επιλογή που έχω κάνει είναι να τα χτίσω! Είναι χτιστά και άβαφα αυτή τη στιγμή γιατί είναι σαν να είναι το φυσικό νύχι», σχολίασε στο πρώτο Insta story που τη δείχνει να διπλώνει τα ρούχα του μωρού.

mairi-sinatsaki-nixia.jpg

Η Μαίρη Συνατσάκη απολογείται όσο διπλώνει τα ρούχα του μωρού.

«Κρατάει τουλάχιστον ένα μήνα, γιατί δεν είναι ότι προλαβαίνω να πηγαίνω και κάθε εβδομάδα για τα νύχια. Δεν γρατζουνάει γιατί είναι χτιστό και άρα είναι πιο παχουλούτσικο κι αυτή είναι η επιλογή μου γιατί αλλιώς θα αισθανόμουν μίζερα», συνέχισε να λέει δείχνοντας τα νύχια της σε πρώτο πλάνο για να τα δουν καλύτερα οι ειδικοί μητρότητας και φροντίδας μωρών.

mairi-sinatsaki-nixia-2.jpg

Η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει τα νύχια της.

Τέλος έκλεισε το βίντεό της λέγοντας: «Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με τα νύχια. Αλλιώς ναι, αν πήγαινα τώρα να το κάνω, δεν θα μπορούσα!».

Κάπως έτσι και για ακόμη μία μέρα (και τι μέρα -Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας) ότι οι γυναίκες αντί να ενθαρρύνουν τις άλλες γυναίκες και δη τις μαμάδες να μην ξεχνούν τη γυναίκα που έχουν μέσα τους, συνεχίζουμε να τις κρίνουμε για το μήκος των νυχιών τους, για τα ρούχα τους, για το αν θα βγουν έξω χωρίς το μωρό και γενικότερα για ό,τι κάνουν πέρα από τη φροντίδα του μωρού.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια νέα γυναίκα, που έγινε μαμά. Ο ρόλος της μητρότητας της πάει πολύ και φαίνεται να το απολαμβάνει. Ε μην της το χαλάτε και αφήστε τη να κάνει ό,τι θέλει να φροντίσει το μωρό της ακόμη και με μακριά νύχια. Αν εκείνη τη βολεύει, εσάς τι σας χαλάει;

Δείτε τη στις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες στιγμές της, κρατήστε το χαμόγελό της και σταματήστε να την κάνετε να χρειάζεται να απολογείται για το παραμικρό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved