Beauty tips για πολυάσχολες μαμάδες - Πώς θα βαφτείτε σε 5 λεπτά

Beauty tips για μαμάδες  - Tips για να βαφτείτε σε χρόνο dt.

Beauty tips για πολυάσχολες μαμάδες - Πώς θα βαφτείτε σε 5 λεπτά
Bigstock

Σας έχει συμβεί έτσι δεν είναι; Να βαριέστε να βαφτείτε το πρωί γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνετε. Δεν έχετε χρόνο. Ναι, OK, έχετε χρόνο για να ετοιμάσετε το πρωινό των παιδιών, το κολατσιό, να βεβαιωθείτε ότι οι τσάντες τους είναι έτοιμες, ότι θα φορέσουν τα ρούχα τους, ότι θα πλύνουν τα δόντια τους (ουφ, ατελείωτη είναι αυτή η πρωινή ρουτίνα) όμως πουθενά δεν υπάρχει χρόνος για να βαφτείτε πριν βγείτε από το σπίτι.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα θυμηθείτε να βάλετε την κρέμα ημέρας ή την αντηλιακή κρέμα προσώπου πριν βγείτε από το σπίτι.

Οι μαμάδες είναι «μανούλες» στη διαχείριση χρόνου

Ναι, όλες οι μαμάδες, αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, αν πουν ότι θα κάνουν κάτι, είναι άσσοι στη διαχείριση χρόνου. Κάτι που για παράδειγμα μπορεί να τους πάρει 20 λεπτά για να το ετοιμάσουν, με έναν μαγικό τρόπο μπορούν να το ολοκληρώσουν στον μισό χρόνο. Αν το θέλουν... μην ξεχνιόμαστε.

Οπότε γιατί να μην εφαρμόσετε αυτό το ταλέντο (της διαχείρισης χρόνου) και σε ό,τι έχει να κάνει με τον δικό σας χρόνο; Εμείς θα σας δείξουμε ένα 5λεπτο πρόγραμμα για να βαφτείτε. Στο δικό σας χέρι είναι να βρείτε αυτά τα 5 λεπτάκια το πρωί πριν βγείτε από την πόρτα.

Beauty tips για μαμάδες

Tip μαμάς #1: Αντίο για κρέμα προσώπου, make up και πούδρα, χρησιμοποιήστε μια BB κρέμα. Θα δώσει στο δέρμα σας τη λάμψη που χρειάζεται το πρωί.

Tip μαμάς #2: Χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα προσώπου βράδυ. Θα ξυπνήσετε και η κρέμα θα έχει αφήσει το δέρμα σας καθαρό, ενυδατωμένο και έτοιμο για το 5λεπτο make up.

Tip μαμάς #3: Χρησιμοποιήστε προϊόντα ομορφιάς όπως αυτό εδώ. Αντί να ψάχνετε το μπάφερ σας και το πινέλο σας αριστερά και δεξιά στο σπίτι, χρησιμοποιήστε αυτό το απίθανο προϊόν.

https://www.instagram.com/p/Bq0Hlvgn2WX

5 βήματα για να ολοκληρώσετε το 5λεπτο make up

Βήμα 1ο: Foundation και Concealer

Οι φίλοι σας θα πιστεύουν ότι κοιμηθήκατε περισσότερο το προηγούμενο βράδυ με αυτό το κόλπο.

Βήμα 2ο: Απλώστε το ρουζ

Δώστε στα μάγουλά σας ένα υπέροχο ροδαλό χρώμα με το αγαπημένο σας ρουζ.

Βήμα 3ο: Βάλτε σκιά

Για να «ξυπνήσουν» και για να «ανοίξουν» τα κουρασμένα μάτια χρησιμοποιήστε μια σκιά στο αγαπημένο σας χρώμα.

Βήμα 4ο: Τονίστε τα μάτια σας

Με ένα μαύρο ή καφέ μολύβι τονίστε το πάνω εσωτερικό βλέφαρο των ματιών σας.

Βήμα 5ο: Βάψτε τα χείλη σας

Αντί να ψάχνετε για κραγιόν και lipstick προτιμήστε ένα tint. Είναι σταθερό, απλώνεται γρήγορα και δεν λεκιάζει τα δόντια σας.

Τέλος, μην ξεχάσετε να προσθέσετε σε αυτά τα 5 λεπτά ακόμη ένα λεπτάκι για να καθαρίσετε το βουρτσάκι σας. Σίγουρα θέλετε να το βρείτε καθαρό για την επόμενη μέρα.

πηγή: loveyubi.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved