Φωτογράφισε την κόρη της και έγινε viral εξαιτίας του τρομακτικού θέματος που διάλεξε (pics)

Αν είστε από τους γονείς που παρακολουθούν τρομακτικές ταινίες, ίσως η φωτογράφηση να σας φανεί ενδιαφέρουσα, αν όχι, ίσως σας τρομάξει...

Φωτογράφισε την κόρη της και έγινε viral εξαιτίας του τρομακτικού θέματος που διάλεξε (pics)

Η φωτογράφος Tiffany Renfroe's απαθανάτισε την κόρη της και τον σύζυγό της σε ένα άκρως τρομακτικό σκηνικό, εμπνευσμένο από την σειρά The Walking Dead και τον φανταστικό χαρακτήρα Michael Myers.

Η ίδια και ο σύζυγός της είναι φαν των τρομακτικών ταινιών και κάπως έτσι τους ήρθε και αυτή η ιδέα. «Η έμπνευση πίσω από τη φωτογράφηση αυτή ήταν του άνδρα μου Daniel και της μεγαλύτερης κόρης μου, Kaiden, που λατρεύουν τις τρομακτικές ταινίες!», ανέφερε η Tiffany σε συνέντευξή της στο Popsugar.com και συνέχισε, «Ανυπομονούν μέχρι την επόμενη σεζόν της σειράς The Walking Dead!».

Το ζευγάρι έψαχνε αρκετές ημέρες μέχρι να βρει τον κατάλληλο χώρο όπου θα φωτογραφιζόταν ο μπαμπάς με την κόρη του και τα κατάφερε.

Η Tiffany μεταμφίεσε την κόρη της σε ζόμπι, ευτυχώς όπως ανέφερε και η ίδια δεν τρόμαξε και κάπως έτσι κατάφερε να βγάλει αυτές τις υπέροχες (για την ίδια) φωτογραφίες. Όταν τις δήμοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολίασε: «Είχα ένα όραμα. Το μωρό μου έγινε ζόμπι, έφαγε τον μπαμπά ζόμπι και ο Michael Myers το έσωσε!».

Η αλήθεια είναι ότι, εμείς τις βρήκαμε αρκετά τρομακτικές. Σαν να είναι βγαλμένες από κάποια ταινία θρίλερ.

Δείτε τες στη gallery που ακολουθεί. Ωστόσο βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παιδιά τριγύρω που μπορεί να τρομάξουν αν τις δουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved