Μητέρα μεταμφίεσε το μωρό της σε zombie και οι φώτο της προκάλεσαν τον τρόμο στο διαδίκτυο (pics)

Αν σας φάνηκαν τρομακτικές αυτές οι φωτογραφίες του ζευγαριού, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συναισθήματα θα σας αφήσει η φωτογράφηση αυτού του μωρού.

Μητέρα μεταμφίεσε το μωρό της σε zombie και οι φώτο της προκάλεσαν τον τρόμο στο διαδίκτυο (pics)

Εμείς πάντως, σοκαριστήκαμε!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Bobbi Rylant, φωτογράφος από την Oklahoma, αποφάσισε να φωτογραφίσει το μωρό της Kamden, ως μωρό ζόμπι με αφορμή το Halloween και τις φωτογραφίες δημοσίευσε το site mumsgrapevine.com.au.

«Δημιούργησαμε ένα κοστούμι "Πεντάμορφη Ζόμπι" την προηγούμενη χρονιά για την κόρη μου και είχε πλάκα!», είπε η Bobbi, στο site που επικοινώνησε μαζί της. «Είδα μερικές φωτογραφίες ζόμπι στο Pinterest με κέικ σε σχήμα μυαλού κ.λ.π. Πίστευα ότι θα ήταν πιο ενδιαφέρον απ' ό,τι το λουτρό σε γάλα κολοκύθας που είχα αρχικά σκεφτεί!».

Η Bobbi, έφτιαξε το υγρό κόκκινο μείγμα από σκόνη κόκκινου χυμού, σιρόπι φράουλας και σιρόπι σοκολάτας. Πέταξε μέσα στην λεκάνη ένα πλαστικό μυαλό και τα υπόλοιπα τα άφησε στη μαγεία του Halloween.

«Ήταν αρκετά εύκολο για εμένα να το στήσω όλο αυτό. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να τον πείσω να κοιτάξει την κάμερα!», ανέφερε η Bobbi για την τρομακτική φωτογράφηση του γιου της. «Η ανταπόκριση του κόσμου είναι ανάμεικτη. Αλλά για κάθε μη θετικό μήνυμα που λαμβάνω, ακολουθούν 100 θετικά! Δεν περίμενα να γίνει ολόκληρο θέμα ωστόσο αυτή η φωτογράφηση!».

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Θα φωτογραφίζατε το μωρό σας, με κάποιο αντίστοιχο θέμα Halloween ή όχι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved