Αυτές οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης κάνουν το γύρο του διαδικτύου και σκορπούν τον τρόμο (pics)

Κατάφεραν να γίνουν το talk of the town ή καλύτερα να πούμε του Internet, εξαιτίας της πρωτότυπης και ευφάνταστης ιδέας τους.

Αυτές οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης κάνουν το γύρο του διαδικτύου και σκορπούν τον τρόμο (pics)

Ο Todd και η Nicole Cameron, ένα ζευγάρι από τον Καναδά, ήθελε να κάνει μια φωτογράφηση ξεχωριστή, ώστε να γιορτάσει την εγκυμοσύνη του.

Αντί ωστόσο να κάνουν μια ρομαντική φωτογράφηση, που θα δείχνει το πόσο όμορφη είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης και το πόσο λαχταρούν να γνωρίσουν το μικρό τους αγγελούδι, το πήγαν ένα βήμα μακριά (και δύο βήματα εμείς θα πούμε) και σκέφτηκαν μια πρωτότυπη, τρομακτική και ιδιαίτερη ιδέα.

Λίγο το Halloween, λίγο το γεγονός ότι τους αρέσουν οι τρομακτικές ταινίες, τους έκανε να σκεφτούν τους εξωγήινους, κάνοντας την Nicole, αντί για μωρό να γεννά ξαφνικά έναν τρομακτικό εξωγήινο.

Τις φωτογραφίες απαθανάτισε η φωτογράφος Li Carter.

O Todd, μίλησε στο popsugar.com και εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την ιδέα. «Αν πρόκειται να κάνεις φθινοπωρινή-halloween φωτογράφηση, τι καλύτερο από το να φωτογραφηθεις σε χωράφια με κολοκύθες!», ανέφερε και συνέχισε, «Ευτυχώς η φωτογράφος μας λάτρεψε την ιδέα που είχαμε ακούγοντάς τη. Έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις αστείες μαζί μας και αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά! Έτσι άρπαξε την ευκαιρία!».

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί. Αλήθεια πώς σας φαίνονται; Αστείες ή όχι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved