Όταν αποκτούμε παιδιά: Τι περιμένουμε και τι πραγματικά συμβαίνει - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Μα τι περιμένατε; Να κάνετε παιδί και να το μεγαλώσετε όπως φανταζόσασταν;

Μαργαρίτα Νικολάου
Όταν αποκτούμε παιδιά: Τι περιμένουμε και τι πραγματικά συμβαίνει - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Χα! Όνειρα, όνειρα, όνειρα! Όλες τα κάναμε, όλες τα περάσαμε και άλλα τελικά ζήσαμε. Όσες είστε ήδη μαμάδες σίγουρα ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάω, όσες όμως έχετε μια κοιλίτσα φουσκωμένη και περιμένετε από στιγμή σε στιγμή να γεννήσετε κάνετε όνειρα.

Όνειρα για το πώς θα μεγαλώσετε το παιδί σας, για το τι θα του δίνετε να τρώει, για τους τρόπους ευγένειας που θα του μάθετε και άλλα πολλά! Σίγουρα έχετε αγοράσει βιβλία ανατροφής παιδιών, σίγουρα έχετε ήδη κάνει μια λίστα με υγιεινές φρουτοκρεμές και σίγουρα έχετε κάνει το πλάνο που θα μεγαλώσετε το παιδί σας.

Όμως, δεν υπολογίζετε έναν σημαντικό παράγοντα... Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το ίδιο σας το παιδί.

Κι εγώ τα παραπάνω όνειρα έκανα, αλλά η κόρη μου ούτε τις υγιεινές φρουτόκρεμες που ετοίμαζα έτρωγε, ούτε έκανα όλα εκείνα που φανταζόμουν και ονειρευόμουν. Για την ακρίβεια έκανα πράγματα που έκρινα όταν έβλεπα να κάνουν άλλες μαμάδες στα παιδιά τους, όπως για παράδειγμα το να σκουπίζω το μάγουλό της με το δάχτυλο και το σάλιο μου, όταν δεν είχα κάποιο μωρομάντηλο στην τσάντα!!!!

Αν λοιπόν θέλετε να δείτε πώς πραγματικά είναι να έχεις και να μεγαλώνεις ένα μωρό, δεν έχετε παρά να πατήσετε play στο βίντεο που ακολουθεί και να ξεκαρδιστείτε στα γέλια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved