Κοιμάστε μαζί με το μωρό; Δείτε τι τραβάτε, μέσα από αστεία σκίτσα (pics)

Το να κοιμάσαι μαζί με το μωρό, μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις για έναν γονιό, αλλά και ένα σωστό… βασανιστήριο!

Κοιμάστε μαζί με το μωρό; Δείτε τι τραβάτε, μέσα από αστεία σκίτσα (pics)

Είστε κι εσείς από τους γονείς, που παίρνετε το μωρό μαζί σας στο κρεβάτι; Αν ναι, σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκετε; Είναι μία από τις απολαύσεις που σας προσφέρει το να είστε γονιός; Ή πρόκειται για ένα… βασανιστήριο;

Βλέπετε, τα μωρά, αυτά τα τόσο δα πλασματάκια, έχουν τη μαγική ικανότητα να «καταλαμβάνουν» όλο το κρεβάτι. Να παίρνουν κατά τη διάρκεια του ύπνου την πιο πιθανή και απίθανη στάση και φευ, τις περισσότερες φορές, εις βάρος των γονιών. Κυρίως, του μπαμπά!

Γιατί, πόσοι από εσάς τους γονείς, που κοιμάστε με το μωρό, δεν έχετε ξυπνήσει μέσα στη νύχτα, νιώθοντας ένα πατουσάκι στο πρόσωπό σας; Πριν λίγα χρόνια, κυκλοφόρησε το βιβλίο, «The Guide to Baby Sleep Positions: Survival Tips for Co-Sleeping Parents», το οποίο μέσα από αστεία σκίτσα, που, όμως, απεικονίζουν την πραγματικότητα, δίνει οδηγίες στους γονείς για το πώς θα «επιβιώσουν», όταν κοιμούνται με τα μωρά.

Κι επειδή, ως θέμα είναι πάντα επίκαιρο, δείτε στην παρακάτω photo gallery, κάποια αστεία σκίτσα από το βιβλίο, που σίγουρα θα ταυτιστείτε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved