Το έθιμο με τις χριστουγεννιάτικες πιτζάμες που τα παιδιά θα λατρέψουν

Γιατί να φοράτε γιορτινές πιτζάμες εσείς και τα παιδιά σας.

Μαργαρίτα Νικολάου
Το έθιμο με τις χριστουγεννιάτικες πιτζάμες που τα παιδιά θα λατρέψουν
Bigstock

Την παραμονή των Χριστουγέννων οι περισσότερες οικογένειες στο εξωτερικό φορούν γιορτινές πιτζάμες και περιμένουν πώς και πώς τον Άγιο Βασίλη να φέρει τα δώρα. Και ποιος δεν θέλει να χαλαρώσει λίγο πριν τη «μεγάλη μέρα»; Να χουχουλιάσει στον καναπέ, να πιει ζεστή σοκολάτα, να δει χριστουγεννιάτικες ταινίες, να παίξει επιτραπέζια παιχνίδια - και αν έχει τζάκι να απολαύσει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή.

Φέτος μπορείτε να κάνετε και δικό σας αυτό το έθιμο που έρχεται από το εξωτερικό. Γι' αυτό σήμερα μέσα από το άρθρο αυτό θα σας δείξουμε όμορφες πιτζάμες που βρήκαμε στο Pinterest.

Εμπνευστείτε και αγοράστε και εσείς γιορτινές πιτζάμες και φέρτε τη μαγεία των Χριστούγεννων λίγο νωρίτερα στο σπίτι σας.

Το νέο έθιμο που θα λατρέψουν τα παιδιά σας

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το δημιουργείτε νέες παραδόσεις και έθιμα με την οικογένειά σας. Κάποια πράγματα που θα κάνετε μόνο εσείς και τα παιδιά θα περιμένουν πώς και πώς κάθε χρονιά. Αυτό εδώ το έθιμο είναι κάτι διασκεδαστικό που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά σας. Θα περιμένουν να δουν το νέο σχέδιο της πιτζάμας τους (βλέπετε κάθε χρόνο μεγαλώνουν) και φυσικά να περάσουν χρόνο μαζί σας.

Απαθανατίστε τις μέρες που θα φοράτε τις γιορτινές σας πιτζάμες με τη φωτογραφική σας μηχανή και δημιουργήστε ένα άλμπουμ που θα τους το χαρίσετε όταν μεγαλώσουν.

Κάντε τα Χριστούγεννα σας μαγικά για εσάς και την οικογένειά σας με πιτζάμες για αγόρια, κορίτσια και ενήλικες, δημιουργώντας νέες παραδόσεις με την οικογένειά σας.

Χριστουγεννιάτικες πιτζάμες για όλη την οικογένεια

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved