Αυθόρμητες φωτογραφίες μαμάδων και μπαμπάδων με τα μωρά τους

Τα στιγμιότυπα απαθανατίζει η φωτογράφος Έβελιν.

Αυθόρμητες φωτογραφίες μαμάδων και μπαμπάδων με τα μωρά τους

Instagram / fotografie_eweliny

H φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια και το αποτέλεσμα διαφέρει ως προς την προσέγγιση και την αισθητική. Πολλοί φωτογράφοι προτιμούν το λεγόμενο lifestyle στιλ, δηλαδή αντί να φωτογραφίζουν τα νεογέννητα σε στούντιο με σκηνικά και props, τα φωτογραφίζουν σε στο σπίτι ή στο μαιευτήριο. Οι φωτογραφίες κατά συνέπεια είναι πιο αυθόρμητες και φυσικές.

Οι αυθόρμητες φωτογραφίες της Έβελιν

Η Έβελιν είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων. Η φωτογραφία ήταν πάντα το πάθος της, αλλά επαγγελματικά ξεκίνησε να ασχολείται μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών. Για εκείνη όπως λέει οι γιοί της είναι η έμπνευσή της, η κινητήριος δύναμή της και η φωτογράφιση νεογέννητων ένας τρόπος να κρατά τις στιγμές ζωντανές στον χρόνο.

Το προφίλ της είναι ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες νεογέννητων και νέων γονιών. Τα γήινα χρώματα κυριαρχούν και όλες οι περισσότερες φωτογραφίες μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα.

https://www.instagram.com/p/Cv-c3NWszqz/

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι αυτές με γονείς που φωτογραφίζονται με τα νεογέννητα μωρά τους. Μαμάδες και μπαμπάδες στα πιο τρυφερά στιγμιότυπα.

Δείτε τις φωτογραφίες της Έβελιν παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CvNdvogIrYo/
https://www.instagram.com/p/CxEBcdFItS9/
https://www.instagram.com/p/CxGm1amIyNh/
https://www.instagram.com/p/CrlvrlAo2bu/
https://www.instagram.com/p/CqYmIiIIFVW/
https://www.instagram.com/p/CoF0vZyIlvx/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved