Φωτογράφιση νεογέννητων: Δίδυμα μωρά φωτογραφίζονται στο μαιευτήριο και στο σπίτι

Τις φωτογραφίες έβγαλε η επαγγελματίας φωτογράφος Έβελιν.

Φωτογράφιση νεογέννητων: Δίδυμα μωρά φωτογραφίζονται στο μαιευτήριο και στο σπίτι

Διδυμάκια τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό στο σπίτι. 

Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι μαμά και φωτογράφος που ασχολείται συγκεκριμένα με τη φωτογράφιση νεογέννητων. Προτιμά την αισθητική των lifestyle φωτογραφίσεων για αυτό και οι φωτογραφίες της μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα στο σπίτι ή στο μαιευτήριο και όχι σε κάποιο στούντιο με εντυπωσιακά σκηνικά, ρούχα και props.

https://www.instagram.com/p/Cr_jyvOI6in/

Η Έβελιν ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία λίγο μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου της. Τα παιδιά της όπως αναφέρει και η ίδια είναι η έμπνευσή της, η κινητήριος δύναμή της, για αυτό και μέσα από τη δουλειά της θέλει να προσφέρει χαρά και ομορφιά και σε άλλες οικογένειες.

Το προφίλ της στο Instagram είναι ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ. Εκεί μπορεί να δει κανείς πολλές φωτογραφίες κάθε είδους: μαμάδες με τα νεογέννητα μωρά τους αγκαλιά, μπαμπάδες, οικογένειες, παιδιά με τα μωρά αδερφάκια τους, πορτρέτα μωρών. Φωτογραφίες άλλες τραβηγμένες στο σπίτι και άλλες στο μαιευτήριο, η κάθε μία τόσο «δυνατή», τόσο τρυφερή.

https://www.instagram.com/p/Cqmv4qdIbOx/

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι αυτές με νεογέννητα δίδυμα. Η Έβελιν έχει φωτογραφίσει διδυμάκια στις πρώτες τους στιγμές και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μας.

https://www.instagram.com/p/Ci8CiPisyZM/
https://www.instagram.com/p/CoVRMjaIvkB/
https://www.instagram.com/p/CnkjJSpsgZO/
https://www.instagram.com/p/CqlXF6cIELZ/
https://www.instagram.com/p/CgxHhz8MBc5/
https://www.instagram.com/p/Cqvq-F3oguD/
https://www.instagram.com/p/CkZH-ewsxC5/
https://www.instagram.com/p/CrP3DiZo9LC/
https://www.instagram.com/p/CrkeQliIpQ9/

Το ιδιαίτερο δέσιμο των διδύμων

Τα δίδυμα αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους από όταν ακόμα βρίσκονται στο περιβάλλον της μήτρας. Μάλιστα , έρευνες δείχνουν ότι η μεταξύ τους αλληλεπίδραση ξεκινά από την 14η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Μετά τον τοκετό, το 40% αυτών εφευρίσκουν τη δική τους γλώσσα κατά την βρεφική ηλικία, την οποία όμως και ξεχνούν όταν μαθαίνουν τη μητρική και σιγά σιγά λένε τις πρώτες τους λέξεις.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον fact για τα δίδυμα είναι ότι έχουν 22% πιθανότητες να γίνουν αριστερόχειρες, ενώ έχουν και πανομοιότυπα μοτίβα εγκεφαλικών κυμάτων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved