Όταν η μαμά δεν είναι σπίτι

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση μιας μαμάς στο Instagram.

Όταν η μαμά δεν είναι σπίτι

Μπαμπάς φορά στο πρόσωπο φωτοτυπία με τη φωτογραφία της συζύγου του, όσο ταϊζει το μωρό τους.

Photo by she_plusfive on Instagram

H Brenda Rivera Stears είναι μαμά 6 παιδιών και στο Instagram την ακολουθούν πάνω από 119.000 χρήστες.

Βλέπετε με τις αναρτήσεις της ταυτίζονται πολλές μαμάδες. Ανάμεσα σε αυτές τις μαμάδες και εμείς. Γι' αυτό άλλωστε σήμερα σας παρουσιάζουμε μία από αυτές, μιας και την ξεχωρίσαμε ανάμεσα σε πολλές άλλες ειλικρινείς και αληθινές αναρτήσεις γύρω από τη μητρότητα και την καθημερινότητα με 6 (!) παιδιά.

Όπως βλέπετε και εσείς στη φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται ο άνδρας της που έχει στο πρόσωπό του μια φωτογραφία της συζύγου του, όσο ταΐζει το μικρότερο παιδί της οικογένειάς.

ti-kanei-enas-mpampas-otan-leipei-h-mama.jpg

Μπαμπάς φορά στο πρόσωπο φωτοτυπία με τη φωτογραφία της συζύγου του, όσο ταϊζει το μωρό τους.

Instagram/brenda rivera stearns

Ο ίδιος σχολίασε: «H Brenda έχει βγει έξω για να απολαύσει λίγο χρόνο μόνη, μιας και το αξίζει. Εγώ είχε την ευκαιρία να μείνω μόνος στο σπίτι και με τα έξι παιδιά μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μένω μόνος μαζί τους, αλλά κάποιες φορές, όταν ο Ezra πεινάει και νυστάζει ταυτόχρονα, το μόνο που θέλει είναι η μαμά. Έτσι εκτύπωσα μια φωτογραφία της Brenda, άρπαξα το αγαπημένο του μπιμπερό και τον έβαλα για ύπνο χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα! 😎».

Εμπνευστείτε ελεύθερα

Αν θέλετε να βγείτε έξω και να αφήσετε τα παιδιά στο σπίτι με τον σύζυγό σας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα αυτού του μπαμπά. Αν τα μικρά σας δυσκολεύονται και θέλουν να σας βλέπουν, ζητήστε από τον σύζυγό σας να εκτυπώσει μια φωτογραφία σας και να τη φορέσει στο πρόσωπό του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved