Θα μείνετε στο σπίτι τα Χριστούγεννα; Πώς θα περάσετε όλη την ημέρα

Πράγματα που μπορούν να κάνουν οι οικογένειες στο σπίτι τα Χριστούγεννα!

Θα μείνετε στο σπίτι τα Χριστούγεννα; Πώς θα περάσετε όλη την ημέρα
Bigstock

Τα Χριστούγεννα είναι μια ιδιαίτερη εποχή του χρόνου όπου η οικογένεια και οι φίλοι συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν. Αλλά μερικές φορές, μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς τι να κάνει για να διασκεδάσει, ειδικά αν δεν έχει προγραμματίσει κάποιο ταξίδι, καμία βόλτα και γενικότερα καμία έξοδο αυτή τη μέρα.

Αν ψάχνετε για κάποια διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε την ημέρα των Χριστουγέννων στο σπίτι, θα λατρέψετε αυτή τη λίστα οικογενειακές δραστηριότητες που φτιάξαμε για εσάς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε αυτή τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι την ημέρα των Χριστουγέννων

Μπορεί να θέλετε να περάσετε μια μέρα με την οικογένειά σας χωρίς εξόδους και τρέξιμο, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά. Η παραμονή στο σπίτι μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστική. Όρεξη να υπάρχει και όλα γίνονται.

Φτιάξτε ένα ζαχαρωτό σπιτάκι

Αν δεν έχετε φτιάξει ακόμη ζαχαρωτό σπιτάκι η μέρα των Χριστουγέννων ενδείκνυται για να το κάνετε.

Δείτε πολλές πολλές χριστουγεννιάτικες ταινίες

Δεν έχετε δει ακόμη χριστουγεννιάτικες ταινίες γιατί δεν βρήκατε καθόλου χρόνο; Κανένα πρόβλημα. Μην βγάλετε τις πιτζάμες, μην κάνετε τίποτε απολύτως και περάστε την μέρα στον καναπέ βλέποντας τη μία ταινία μετά την άλλη.

Μερικές προτάσεις:

  • Μόνος στο σπίτι
  • Elf
  • Grinch
  • Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης
  • Ο Άγιος Βασίλης μου
  • Το Πολικό Εξπρές
  • Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Χριστουγεννιάτικο μουσικό πάρτι

Αν δεν θέλετε να δείτε ταινίες υπάρχει και άλλη ιδέα. Κουνηθείτε! Βάλτε χορευτικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορέψτε με τα παιδιά σας.

Τα παιδιά λατρεύουν να χορεύουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Φάτε ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο πρωινό

Ξυπνήστε και φτιάξτε το πιο χαρούμενο και εορταστικό πρωινό που θα έχετε φτιάξει ποτέ. Ψήστε pancakes, βγάλτε την μαρμελάδα και την πραλίνα φουντουκιού και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας. Φτιάξτε ζεστές σοκολάτες που θα σερβίρετε με marshmallow στα παιδιά σας και φρούτα που θα στολίσετε χριστουγεννιάτικα τα πιάτα.

Φτιάξτε μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή όλοι μαζί

Υπάρχουν τόσες πολλές διασκεδαστικές και εορταστικές χειροτεχνίες που μπορείτε να κάνετε μαζί ως οικογένεια την ημέρα των Χριστουγέννων! Θα μπορούσατε να φτιάξετε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες κάρτες ή με πολύχρωμο χαρτί περιτυλίγματος να δοκιμάσετε να φτιάξετε τα δικά σας ξεκαρδιστικά ρούχα.

xristougenna-oikogeneia.jpg

Διαβάστε μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα χριστουγεννιάτικα βιβλία για μικρούς και μεγάλους. Διαβάστε τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα βιβλία δείτε και σχολιάστε τις εικόνες μαζί με τα παιδιά ή ψάξτε να βρείτε αυτές τις ιστορίες στο YouTube και ακούστε τις εκεί.

Φτιάξτε τα δικά σας πυροτεχνήματα

Φτιάξτε τα δικά σας πυροτεχνήματα και χρησιμοποιήστε τα στην αλλαγή του χρόνου. Θα χρειαστείτε χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα, κονφετί, ρολά από χαρτί υγείας και κορδέλες.

Sleepover στο σαλόνι

Αν θέλετε να μείνετε ξύπνιοι μέχρι αργά το βράδυ των Χριστουγέννων, απολαύστε έναν οικογενειακό ύπνο στο σαλόνι. Αυτό μπορεί να γίνει μια αγαπημένη νέα χριστουγεννιάτικη παράδοση για την οικογένειά σας.

με πληροφορίες από το simplifycreateinspire.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved