Υπέροχες φωτογραφίες γονιών με το νέο μέλος της οικογένειας

Instagram / tailsandwingsphoto

Οι φωτογραφίες της Lindsay απαθανατίζουν τρυφερά στιγμιότυπα με το νεογέννητο.

Το προφίλ Tails and Wings στο Instagram είναι γεμάτο φωτογραφίες μωρών και μεγαλύτερων παιδιών. Πίσω από τις φωτογραφικό φακό βρίσκεται η Lindsay, επαγγελματίας φωτογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας. Η Lindsay ακολουθεί μία minimal προσέγγιση στις φωτογραφίσεις της, είτε αυτές γίνονται σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο. Η αισθητική της είναι αυτή που τις κάνει να ξεχωρίζουν, ενώ από τις πιο ιδιαίτερες είναι οι κοντινές φωτογραφίες νεογέννητων.

Η φωτογράφος προτιμά τον φυσικό φωτισμό και όλες οι φωτογραφίες της κοντινές μακρινές, τραβηγμένες σε σπίτι ή στη φύση «ξεχειλίζουν» από συναισθήματα.

Άλλη ιδιαίτερη κατηγορία φωτογραφιών που μπορεί να δει κανείς στο συγκεκριμένο προφίλ στο Instagram, οι οικογενειακές φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειας. Η φωτογράφος απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με το μωρό στο σπίτι, την τρυφερότητα των νέων γονιών, την περιέργεια των μικρότερων παιδιών.

Γονείς κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο μωρό και η Lindsay δίνοντας προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά ταυτόχρονα πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα που μοιάζει άκρως φυσικό και αυθόρμητο, απαθανατίζει τα στιγμιότυπα.

Το προφίλ Tails and Wings στο Instagram έχει πάνω από 24 χιλιάδες ακολούθους και περιλαμβάνει πάνω από χίλιες φωτογραφίες, η κάθε μία εκ των οποίων συγκεντρώνει εκατοντάδες likes.

Απολαύστε κάποιες από τις φωτογραφίες οικογενειών με το νέο μέλος της οικογένειας που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved