Ζευγάρι ζει ευτυχισμένο με τα 18 παιδιά του - Πώς είναι η καθημερινότητα, τι απαντά στα σχόλια

Credit: Truly

Μπορείτε να φανταστείτε την καθημερινότητα μιας οικογένειας με 18 παιδιά;Το ζευγάρι αυτό τα καταφέρνει μια χαρά και δηλώνει ευτυχισμένο.

Η Desiree και ο Christopher είχαν 3 και 8 παιδιά αντίστοιχα όταν γνωρίστηκαν και μετά τον γάμο τους απέκτησαν άλλα 7 παιδιά.

To ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις 28 μέρες μετά την πρώτη του γνωριμία και όπως είπε αστιευόμενο μιλώντας στην εκπομπή Truly, έχει ξεχάσει πότε έμεινε για τελευταία φορά μόνο του στο σπίτι.

πηγή: Truly

H καθημερινότητα στο σπίτι

Μια τυπική μέρα αυτής της πολύτεκνης οικογένειας δεν διαφέρει και πολύ από όλες τις άλλες. Με τη διαφορά ότι τα πάντα είναι ...περισσότερα και απαιτείται διπλάσιος χρόνος.

«Βάζω πλυντήριο και μετά φτιάχνω πρωινό για όλους. Στη συνέχεια θα ξεκινήσω την προετοιμασία του μεσημεριανού και θα καθαρίσω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μπουν σε τάξη», ανέφερε η Desiree.

Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι της καθημερινότητάς της: να μπορέσει να έχει το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο.

Όχι , ότι το μαγείρεμα είναι παιχνιδάκι. «Όταν μαγειρεύω για τα παιδιά χρειάζομαι συνήθως 1-3 ώρες, ανάλογα με το τι φτιάχνω», είπε χαρακτηριστικά.

Τα έξοδα για το σούπερ μάρκετ

Μπορείτε να φανταστείτε πόσα τρόφιμα χρειάζεται μια 20μελή οικογένεια; Η Desiree εκτιμά ότι ξοδεύει από 250 έως 500 δολάρια σε κάθε επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ. «Συνήθως πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα, αν όχι περισσότερο», ανέφερε στην ίδια εκπομπή.

Όσο για την περίοδο των γιορτών ο Christopher παραδέχτηκε ότι είναι τα Χριστούγεννα είναι διασκεδαστικά αλλά απαιτείται δουλειά και πώς συνήθως ξοδεύουν 10.000 δολάρια για δώρα καθώς και άλλα 5.000 δολάρια για τα γενέθλια των παιδιών.

Τα επικριτικά σχόλια

Ωστόσο, η Desiree και ο σύζυγός της δέχονται πολλά και αρνητικά σχόλια για την πολύτεκνη οικογένειά τους. Οι περισσότεροι τους επικρίνουν για το ότι «αυξάνουν τον πληθυσμό της Γης».

«Υπάρχει μια τεράστια παρανόηση. Όσοι ακούν 18 παιδιά πιστεύουν ότι επικρατεί χάος στο σπίτι. Όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προσπαθούμε σκληρά και δουλεύουμε προκειμένου η οικογένειά μας να λειτουργεί οργανωμένα και να είμαστε ευτυχισμένοι», εξήγησε ο Christopher προσθέτοντας:

«Η ελπίδα μας είναι ότι μεγαλώνουμε ανθρώπους που θα αλλάξουν τον κόσμο. Ανθρώπους που θα έρθουν και θα δείξουν την ίδια χάρη και το ίδιο έλεος με το οποίο μεγάλωσαν, κάνοντας τον κόσμο καλύτερο».

Πηγή: thesun.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved