Η συγκίνηση των νέων γονιών όταν βλέπουν για πρώτη φορά το μωρό τους

  • Γονείς αντικρίζουν για πρώτη φορά το νεογέννητο στον τοκετό
  • Μοναδικές φωτογραφίες τοκετού από τη φωτογράφο Monet Nicole
Η συγκίνηση των νέων γονιών όταν βλέπουν για πρώτη φορά το μωρό τους
Instagram / monetnicolebirths

Η πρώτη φορά που ένας γονιός αντικρίζει το μωρό του είναι μία στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Για την μητέρα, αλλά και τον πατέρα που βρίσκεται μέσα στην αίθουσα τοκετού, ο τοκετός είναι μία εμπειρία ιδιαίτερη που γεννά ποικίλα συναισθήματα: αγωνία, ανακούφιση, χαρά, συγκίνηση.

Πολλά είναι τα ζευγάρια και ιδιαίτερα στο εξωτερικό που αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφους να απαθανατίσουν την όλη διαδικασία του τοκετού. Φωτογραφίες που αποτυπώνουν την αγωνία του πριν, τη συγκίνηση της στιγμής που το μωρό γεννιέται, την ανακούφιση, την πρώτη αγκαλιά.

Μοναδικές φωτογραφίες τοκετού από τη φωτογράφο Monet Nicole

H Monet Nicole είναι μητέρα και επαγγελματίας φωτογράφος. Όπως αναφέρει και η ίδια στην επαγγελματική της ιστοσελίδα, η γέννηση των παιδιών της την άλλαξε ως άνθρωπο και αυτός είναι ο λόγος που έχει εξειδικευτεί στη φωτογράφιση τοκετού.

Η φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα και νέους γονείς καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού στο σπίτι, στο μαιευτήριο και οπουδήποτε αλλού. Τα στιγμιότυπα που απαθανατίζει είναι συγκλονιστικά και οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν ακριβώς γιατί αποτυπώνουν συναισθήματα και έντονες στιγμές.


https://www.instagram.com/p/CMdR-PWnG8L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του τοκετού είναι και όταν οι νέοι γονείς αντικρύζουν για πρώτη φορά το νεογέννητο μωρό τους, όπως είναι το παραπάνω.

Δείτε ακόμα περισσότερα απολαυστικά στιγμιότυπα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved