Η οικογένεια με τις ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες κάρτες που έγινε viral

Τις ευχετήριες κάρτες που στέλνει αυτή η οικογένεια τα Χριστούγεννα, αξίζει να τις δείτε και -γιατί όχι;- να εμπνευστείτε για να φτιάξετε τις δικές σας.

Η οικογένεια με τις ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες κάρτες που έγινε viral

Η ανταλλαγή ευχετήριων καρτών παραμένει ένα ζωντανό έθιμο στην Αμερική, παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητά μας.

Οι κάρτες αυτές συνήθως έχουν οικογενειακές φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειας να ποζάρουν δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, φορώντας τα γιορτινά τους. Η οικογένεια Stanley από τη Βόρεια Καρολίνα έγινε διάσημη στο διαδίκτυο λόγω αυτών των καρτών, όχι όμως για τον λόγο πιθανόν να φαντάζεστε.

Ο Jonathan Stanley και η σύζυγός του διακωμωδούν την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι και οι φωτογραφίες τους κάνουν κάθε γονιό να ταυτιστεί. Σε αντίθεση με τις περισσότερες αντίστοιχες φωτογραφίες, τα μέλη της οικογένειας δεν ποζάρουν χαμογελώντας στον φακό, αλλά τα παιδιά παίζουν, κάνουν σκανδαλιές και οι δύο γονείς τρέχουν πανικόβλητοι ξοπίσω τους.

Την πρώτη φορά που αποφάσισε να στείλει τη δική της ιδιαίτερη κάρτα, ήταν όταν ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους το 2014.

«Την πρώτη φορά που προσπαθήσαμε να βγάλουμε μία κλασική χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πολύ κακό. Το μωρό έκλαιγε συνεχώς και όλα πήγαιναν χάλια. Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε την δική μας εκδοχή χριστουγεννιάτικης κάρτας» αναφέρει ο Jonathan Stanley.

Έκτοτε και μέχρι και σήμερα, συνεχίζουν την παράδοση που ξεκίνησαν και το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω gallery είναι απολαυστικό. Δείτε τις ευφάνταστες κάρτες και πάρτε ιδέες για να τραβήξετε κι εσείς απίθανες φωτογραφίες και να τις στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @jstanleync

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved