Να τι θέλει πραγματικά μια μαμά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τι μπορεί να θέλει μια μαμά σήμερα;

Μαργαρίτα Νικολάου
Να τι θέλει πραγματικά μια μαμά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αγάπη μου,

Ξέρω ότι ίσως και να έχεις άλλα σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ίσως να πρέπει να σου πω τι πραγματικά θέλω για σήμερα...

Μια κάρτα με πράγματα που θα βγαίνουν από την καρδιά σου

Καλέ μου, δεν τα πάμε καλά με τις κάρτες από το 2010 που γίναμε γονείς. Οι μόνες κάρτες που λαμβάνω εγώ και εσύ, είναι εκείνες που μας φέρνει η κόρη μας την Ημέρα της Μητέρας και τη Ημέρα του Πατέρα.

Ξέρω ότι είμαστε και οι δύο αρκετά πολυάσχολοι για να εκφράσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που έχουμε ο ένας στον άλλο, αλλά σε παρακαλώ προσπάθησε εκτός από το «Σ'αγαπώ» να μου γράψεις και κάτι παραπάνω στην κάρτα. Ξέρεις... σαν και εκείνα που μου έγραφες στα μηνύματα και τις κάρτες που μου έστελνες πριν καν γίνω γυναίκα σου.

Μια νύχτα μαζί σου

Καρδιά μου, ξέρω ότι συνήθως ο ένας από εμάς κοιμάται έχοντας στην αγκαλιά του ένα άλλο κουρασμένο -από τις δραστηριότητες και τα διαβάσματα- μικρό πλασματάκι και ο άλλος μαζεύει την κουζίνα ή γράφει στον υπολογιστή άρθρα για τη δουλειά του, αλλά τι θα έλεγες να τα αλλάζαμε αυτά έστω και για μια βραδιά;

Σου υπόσχομαι να αφήσω κλειστό τον υπολογιστή, αν μου υποσχεθείς ότι δεν θα σε πάρει ο ύπνος στο κρεβάτι της μικρής μας.

Ας κάνουμε μια προσπάθεια...

Θα ψήσω ποπ κορν, θα βρω μια ωραία ταινία και θα αφιερώσουμε μια νύχτα αποκλειστικά ο ένας στον άλλο. Χουχουλιασμένοι στον καναπέ. Πόσο καιρό έχουμε αλήθεια να το κάνουμε αυτό; Κι ας μας πάρει ο ύπνος.

Δεν θέλω δώρα

Δεν χρειάζομαι δώρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν χρειάζομαι αρκουδάκια ή μια ντουζίνα τριαντάφυλλα επειδή είναι 14 Φεβρουαρίου.

Για την ακρίβεια δεν θέλω να «πετάξεις» τα χρήματά μας σε πράγματα που δεν έχουν καμιά αξία. Με ξέρεις άλλωστε.

Τι θα έλεγες το δώρο μου να είναι κάτι απλό; Κάτι που θα με κάνει να πω «Μα τι γλυκό άντρα που έχω Θεέ μου;». Αν λοιπόν θες να μου κάνεις ένα δώρο, απλά κρύψε μου μια σοκολάτα στο αυτοκίνητο πριν πάω τη μικρή στο φροντιστήριο το απόγευμα. Μια σοκολάτα είναι αρκετή, πίστεψέ με!

Όσο για το δικό σου δώρο; Ίσως να σου φτιάξω το αγαπημένο σου φαγητό απόψε... Ξέρεις αυτό που δεν φτιάχνω συχνά επειδή δεν το τρώω εγώ και το παιδί μας.

Οπότε αγάπη μου, πιστεύω πως αν κάνουμε κάποια ή όλα από τα παραπάνω, σίγουρα θα περάσουμε μια αξέχαστη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved