Μαμά τεσσάρων μας παροτρύνει: «Βάλτε στόχους, μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας» (pics)

Η μητρότητα δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική σας ανάπτυξη. Αυτό υποστηρίζει η Faith Beck, σύζυγος, εργαζόμενη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Μία Μαμά
Μαμά τεσσάρων μας παροτρύνει: «Βάλτε στόχους, μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας» (pics)

«Το όνομά μου είναι η Faith Beck. Είμαι σύζυγος και μητέρα τριών κοριτσιών και ενός αγοριού. Εργάζομαι στο σπίτι και πλέον έχω μπει στη διαδικασία να γράψω το δικό μου βιβλίο.

Συνηθίζετε να λέτε ότι δεν έχετε χρόνο; Χρόνο να κάνετε πράγματα για εσάς; Σκεφτόσαστε κάτι που θέλετε να κάνετε σήμερα αλλά το αναβάλετε γιατί δεν έχετε χρόνο. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Το έκανα και με τους στόχους και τα όνειρά μου λέγοντας ότι δεν έχω χρόνο για αυτά…

Το έλεγα συχνά, το έλεγα για χρόνια. Δεν έχω χρόνο, δεν μπορώ να το κάνω. Μέχρι που σταμάτησα να το λέω και αποφάσισα ότι έπρεπε να κυνηγήσω τα όνειρά μου, να βάλω στόχους έτσι κι αλλιώς. Είτε πρόκειται για ένα πρόγραμμα καθημερινής άσκησης ή για τις άλλες μου δραστηριότητες όπως το κανάλι μου στο youtube, η συγγραφή… Από τη μέρα που το έκανα άρχισα να ανακαλύπτω ποια πραγματικά είμαι.

Βρείτε χρόνο για εσάς και τους στόχους σας. Κάνε ένα βήμα τη φορά, ένα πράγμα τη φορά. Μην ξεκινήσετε να πετύχετε όλους τους στόχους σας μαζί. Βάλτε χρονοδιακόπτες! Όταν τα παιδιά πηγαίνουν για ύπνο αθλούμαι, ξεκουράζομαι, δουλεύω… Δύσκολο, αλλά ξέρω ότι μια μέρα τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς μου θα με ανταμείψουν.

Μην ξεχνάτε τον εαυτό σας, ενθαρρύνετέ τον. Το αξίζετε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved