Μπαμπάδες, βγάλτε μας περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά μας

Αγαπητοί μπαμπάδες, γι' αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε να μας τραβάτε περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά μας

Μπαμπάδες, βγάλτε μας περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά μας
Bigstock

Τις προάλλες, ήμουν μια βόλτα με τον άντρα μου και του έδειχνα μερικές από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες μαζί με τον γιο μας. Είχα εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) απροσδόκητες στιγμές, ειλικρινή στιγμιότυπα μαζί με τον πατέρα του, που θα τα κρατήσω σαν φυλαχτό για μια ζωή.

Αφού του έδειξα τις φωτογραφίες που έχω τους δυό τους, τον ρώτησα πόσες φωτογραφίες είχε με εμένα και τον γιο μας, γνωρίζοντας ήδη ότι πιθανότατα θα ήταν λίγες σε σύγκριση με τις δικές μου.

Εκείνος έψαξε το κινητό του και βρήκε μόνο μια. Μόνο μια γνήσια στιγμή που κρατάω τον γιο μας στην αγκαλιά μου.

Από τους 14 μήνες που ήμουν μητέρα, αμέτρητες μέρες, ώρες και λεπτά και δευτερόλεπτα που πέρασα στα βάθη της μητρότητας—είχε μόνο μία φωτογραφία να δείξει!

Δεν μπορώ να πω ψέματα, ένιωσα κάπως απογοητευμένη εκείνη τη στιγμή - όλα αυτά τα εξέφρασα στον άντρα μου. Γιατί ενώ είχα όμορφες selfies με τον γιο μου και εμένα στο τηλέφωνό μου, καμία από αυτές δεν απαθανάτισε τις ωμές και ευάλωτες στιγμές της μητρότητας.

Καμία στημένη selfie δεν είναι ικανή να απαθανατίσει το τάισμα στις 3 τα ξημερώματα ή το παιδί μου να με ξυπνάει γλυκά με ένα φιλί στο μάγουλο.

Ακόμη και οι εικόνες χωρίς μακιγιάζ με τα μαλλιά μου ανακατεμένα είχαν μια συγκεκριμένη γωνία για να αποτυπώσουν την «καλή μου πλευρά».

Θέλουμε περισσότερες εικόνες με τα μωρά μας σε απροσδόκητο χρόνο.

Αυθόρμητες, ωμές, ατόφιες, υπέροχες!

Ήταν εκείνη τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι αυτές ήταν οι φωτογραφίες που μου έλειπαν—και τις λαχταρούσα τόσο απεγνωσμένα. Και ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη. Γιατί όλες οι μητέρες παντού συμμερίζονται αυτήν την επιθυμία.

Θέλουμε περισσότερες φωτογραφίες με τα μωρά μας. Χωρίς σκηνικό.

Μπαμπάδες, δεν χρειαζόμαστε τις σκηνοθετημένες φωτογραφίες που διστάζετε να τραβήξετε μερικές φορές. Δεν θέλουμε να πληρώνουμε πάντα έναν οικογενειακό φωτογράφο για να απαθανατίζει τις στιγμές μας μαζί με το παιδί μας.

Και όσο ενοχλητικό κι αν ακούγεται αυτό, δεν σας θέλουμε πάντα στη φωτογραφία μαζί μας. Μερικές φορές, θέλουμε απλώς φωτογραφίες με το μικρό μας θαύμα!

Χρειαζόμαστε να μας βγάλετε περισσότερες εικόνες για να δούμε τη μητρότητα από διαφορετική οπτική γωνία.

Αγαπητοί μπαμπάδες λοιπόν, τραβήξτε μας φωτογραφίες. Σας παρακαλούμε.

Με πληροφορίες από: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved