Χιουμοριστικές φωτογραφίες γονιών για τη ζωή πριν και μετά τα παιδιά (εικόνες)

Με αυτές τις φωτογραφίες σίγουρα θα ταυτιστείτε.

Χιουμοριστικές φωτογραφίες γονιών για τη ζωή πριν και μετά τα παιδιά (εικόνες)
Instagram @gottoddlered

Τα παιδιά είναι η χαρά τη ζωής. Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, ξεκινάει μία νέα περιπέτεια, ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες στιγμές και σίγουρα πολλές προκλήσεις. Οι αλλαγές είναι αρκετές και η ζωή προ παιδιών δε θυμίζει σε τίποτα την καθημερινότητα που βιώνει μία γυναίκα ή ένα άντρας όταν γίνεται μητέρα ή πατέρας αντίστοιχα.

Το Instagram account @GotToddlered περιγράφει με χιουμοριστικό τρόπο όλες αυτές τις αλλαγές και οι αναρτήσεις κάνουν πολλούς γονείς να ταυτιστούν. Οι περισσότερες περιλαμβάνουν κολλάζ φωτογραφιών που έχουν στείλει μαμάδες και μπαμπάδες που ακολουθούν τη σελίδα και είναι πραγματικά απολαυστικές.

Τα κολλάζ αποτελούνται από φωτογραφίες που ανέβαζαν γονείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν τη γέννηση των παιδιών τους και φωτογραφίες που τραβούν στη νέα τους καθημερινότητα.

Για παράδειγμα το ζευγάρι που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία πήγαινε σε πάρτι, μπαρ και οι περισσότερες έξοδοί του είναι τα παιδιά πάρτι.

fotografies gonion prin kai meta ta paidia 7

Ο μπαμπάς της παρακάτω φωτογραφία κάποτε χαλάρωνε πίνοντας τις μπύρες του και τώρα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης έχοντας τα παιδιά του αγκαλιά.

fotografies gonion prin kai meta ta paidia 3

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved