Ένα γράμμα στον μπαμπά για τη γιορτή της Μητέρας: "Σε ευχαριστώ που με έκανες μαμά"

Προσδιόρισες μια εντελώς νέα έννοια της αγάπης για μένα - μια αγάπη που δεν γνώριζα ότι υπήρχε πριν σε γνωρίσω.

Ένα γράμμα στον μπαμπά για τη γιορτή της Μητέρας: "Σε ευχαριστώ που με έκανες μαμά"
Photo by Jessica Rockowitz on Unsplash

Γράμμα σε εκείνον που με έκανε μαμά... "Σε ευχαριστώ"

Έδωσες νέο νόημα στη ζωή μου, εκεί που ένιωθα ότι όλα τελείωναν. Άνοιξες την καρδιά μου με τέτοιο τρόπο, που δεν περίμενα ποτέ ότι θα κατάφερνε άνθρωπος να κάνει.

Μεγάλωσες τη χαρά μου. Προσδιόρισες μια εντελώς νέα έννοια αγάπης για εμένα. Αγάπη που με έχει γεμίσει με ομορφιά. Μου έκανες το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει άνδρας σε μια γυναίκα. Ένα μικρό πλασματάκι. Έναν μικρό άνθρωπο που από τα χειλάκια του ακούγεται η λέξη "Μαμά".

Τόσο όμορφη λέξη. Τόσο αγνή. Τόσο μελωδική.

"Μαμά"

"Μανούλα"

"Μαμά μου"

Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το μέγεθος της ευγνωμοσύνης μου για εσένα. Γιατί με το που έγινα μητέρα, έγινα μια εντελώς άλλη γυναίκα με περισσότερη δύναμη και πνεύμα από ό,τι ήξερα ποτέ ότι ζει μέσα μου.

Είναι απίστευτο πόσα πράγματα μπορεί να ανακαλύψει μια γυναίκα, από τη στιγμή που η μητρότητα θα της χτυπήσει την πόρτα.

Μέχρι τη μέρα που έφερα την κόρη μας στον κόσμο, δεν γνώριζα την πραγματική μου δύναμη. Δεν γνώριζα ότι θα ξεπερνούσα σε πολλά πράγματα τον εαυτό μου.

Δεν ήξερα ότι η καρδιά μου θα μπορεί να χτυπά και έξω από το σώμα μου και σε ευχαριστώ πραγματικά για αυτό το θείο δώρο και για όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα.

Δεν περίμενα ποτέ, ότι μεγαλώνοντας το μικρό μας θα μεγάλωνα και εγώ μαζί της. Ότι θα ζούσα ξανά από την αρχή.

Μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη οικογένεια. Μια δεμένη οικογένεια. Μια απίθανη οικογένεια. Μια χαρούμενη οικογένεια. Σε ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ που με έκανες μαμά και που μου έδωσες τη δυνατότητα να γιορτάζω μαζί σου αυτή την τόσο σημαντική μέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved