Ένα γράμμα στο σώμα μου που έφερε στον κόσμο τα παιδιά μου

Μια μαμά αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στο κορμί της. Στο σώμα που έφερε στον κόσμο τα παιδιά της.

Μία Μαμά
Ένα γράμμα στο σώμα μου που έφερε στον κόσμο τα παιδιά μου

"Αγαπημένο μου κορμί,

Πέρασαν έξι εβδομάδες και ακόμη δεν σε αναγνωρίζω. Αλλά επειδή ακόμη προσπαθώ να σε μάθω καλύτερα δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Τον τελευταίο χρόνο τεντώθηκες, μεγάλωσες και δημιούργησες ένα υπέροχο μικρό μωρό. Και μετά χωρίς καθόλου εγωισμό, άφησες αυτό το μωρό να έρθει στον κόσμο τούτο ώστε να με γνωρίσει, αφήνοντας τη ζουλιγμένη, ταλαιπωρημένη και άδεια κοιλιά μου, στη θέση της.

Έχουν περάσει 6 εβδομάδες και όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, ακόμη νιώθω σαν κάποιος άγνωστος να με παρατηρεί. Αλλά μαθαίνω να νιώθω άνετα κάθε μέρα... με κάθε νέα ραγάδα.

Εύχομαι να μπορούσα να πω ότι είναι εύκολο, αλλά δεν είναι. Είναι δύσκολο να ζεις σε ένα σώμα που δεν το νιώθεις δικό σου. Αλλά μου χάρισες δύο υπέροχα κορίτσια και γι' αυτό σου υπόσχομαι πάντα να σε προσέχω και να σε θαυμάζω.

Ακόμη γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και είναι όλα μια χαρά. Απλά θα μας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο από όσο περίμενα για να νιώσουμε ένα, ξανά.

Και παρά το ότι κάποιες μέρες μοιάζουν πιο δύσκολες από μερικές άλλες, σου υπόσχομαι να μην σε αφήσω ποτέ. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ, να σε τιμώ, να σε δείχνω και να μιλώ για τη δύναμη σου. Επειδή το αξίζεις. Επειδή το αξίζω και εγώ."

πηγή: Instagram account Annalee Grace

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved