Δοκιμάσαμε 5 διαφορετικές δίαιτες διασήμων και τα αποτελέσματα ήταν αυτά

Όχι ακριβώς τα αναμενόμενα, αλλά προσπαθήσαμε...

Δοκιμάσαμε 5 διαφορετικές δίαιτες διασήμων και τα αποτελέσματα ήταν αυτά

Εντάξει, καλοκαίρι έφτασε και εμείς δεν έχουμε προσαρμοστεί ακόμα πλήρως στην ιδέα ότι θα πρέπει να βάλουμε μαγιό άμεσα. Έτσι, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πέντε δίαιτες διάσημων γυναικών και να μοιραστούμε μαζί σας τα αποτελέσματα. Ιδού.

Δίαιτα no1: Η βρεφική δίαιτα

Διάσημη: Camila Alves

Η όμορφη σύζυγος του Matthew McConaughey έχει επιλέξει να διατηρεί τις καλλίγραμμες αναλογίες της αντικαθιστώντας δύο γεύματα της ημέρας με αντίστοιχα βρεφικά. Ναι, αυτά τα έτοιμα, τα άνοστα, τα αλεσμένα. «Κάποτε έκανα μια αποτοξίνωση στην οποία χρειάστηκε να καταναλώνω αλεσμένα φαγητά και είδα ότι με βοήθησε πολύ. Ο οργανισμός μου τα δέχτηκε και το στομάχι μου έκλεισε αμέσως. Από τότε τα έχω εντάξει στο καθημερινό διατροφολόγιο μου» είπε η Camila και εμείς κάναμε μια ανάλογη προσπάθεια. Αποτυχημένη. Τα γεύματα ήταν τελείως άγευστα και σχεδόν.. απαίσια. Ένα από αυτά, μάλιστα, μύριζε και πολύ άσχημα κάτι που μας αποθάρρυνε τελείως. Επόμενη.

Βαθμός δυσκολίας: Από το 1 μέχρι το 10, θα βάλουμε 7. Προτιμούμε να μασάμε το φαγητό.

Δίαιτα no2: Η δίαιτα του καπνιστού σολομού

Διάσημη: Mariah Carey

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι τις ημέρες που θέλει να «συρρικνωθεί» επιδίδεται σε μονοφαγία και μάλιστα με καπνιστό σολομό και κάπαρη. ΟΚ, αν είσαι λάτρης του καπνιστού σολομού αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο –παρότι θα προτιμούσες να τον συνδυάζεις με ένα γευστικό ψωμί-. Δύσκολο είναι για τις συναδέλφους σου να ανέχονται την μυρωδιά του ψαριού όλη μέρα.

Βαθμός δυσκολίας: Εδώ βάλαμε 5 αρκεί να σου αρέσει ο καπνιστός σολομός.

The Stunning Heartbreaker 90s Diva Mariah Carey dishes all on her Salmon diet

Δίαιτα no3: 80% λαχανικά και μόνο

Διάσημοι: Tom Brady και Gisele Bündchen

Η φιλοσοφία εδώ είναι απλή. Καταναλώνουμε κατά 80% λαχανικά και το υπόλοιπο 20% αποτελείται εξολοκλήρου από καθαρή πρωτείνη. Βραδινό αποφεύγεται και ο καφές απαγορεύεται. Αν εξαιρέσουμε τους πονοκεφάλους από την έλλειψη καφείνης, τα νεύρα για τον ίδιο λόγο και την πείνα το βράδυ, όλα καλά. Αν πραγματικά θέλεις να αδυνατίσεις αυτή η δίαιτα είναι κατάλληλη, αρκεί να μην ξαναβγείς βράδυ με φίλους και να είσαι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις του συχνού σούπερ μάρκετ.

Βαθμός δυσκολίας: 6 με πόνο ψυχής.

gisele bundchen minestrone

Δίαιτα no4: Νερό με λεμόνι για πρωινό

Διάσημη: Elle MacPherson, Lauren Conrad, Beyoncé, Gwyneth Paltrow και Miranda Kerr

Αυτό δεν ακούστηκε και τόσο δύσκολο, κι αφού τόσες το κάνουν εμείς γιατί να μην το δοκιμάζαμε; Αν είσαι εκείνη η γυναίκα που αν δεν πιεί καφέ δε μπορεί να ανοίξει τα μάτια της και το πρωινό δεν το παραλείπει ποτέ, αυτή η συνήθεια δεν είναι για εσένα. Αν πάλι δεν σε πειράζει και πολύ, αυτή η συνήθεια θα σου δώσει κορεσμό για αρκετές ώρες και μάλιστα, δε θα σε αφήσει να υποκύψεις σε λιχουδιές μέχρι το μεσημεριανό. Παράλληλα, αποτοξινώνεις τον οργανισμό και τον προετοιμάζεις για τα ελαφριά γεύματα που θα ακολουθήσουν.

Βαθμός δυσκολίας: 3 αλλά και πάλι εξαρτάται από το βαθμό που πρέπει να πιείς καφέ το πρωί.

Δίαιτα no5: Η χαμηλή σε υδατάνθρακες

Διάσημη: Chrissy Teigen

Η προσφάτως μανούλα αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι προέρχεται από μια οικογένεια που δεν φροντίζει ιδιαίτερα το βάρος της με αποτέλεσμα να παίρνει και η ίδια πολύ εύκολα βάρος. Και επειδή δε μπορεί να αντισταθεί πάντα στους πειρασμούς, έχει αποφασίσει να προσλαμβάνει ελάχιστους υδατάνθρακες και αυτούς μόνο όταν το θέλει πραγματικά. Δοκιμάζοντας κάτι παρόμοιο ενθουσιαστήκαμε. Ναι, δεν ενδώσαμε στην αγαπημένη μας τυρόπιτα το πρωί αλλά μπορέσαμε να φάμε το μεσημέρι το κοτοπουλάκι μας με λίγο ρύζι. Εν ολίγοις, αυτή ήταν η πιο αξιόλογη προσπάθεια που κάναμε και αν την συνεχίσουμε, σίγουρα θα έχει αποτελέσματα.

Βαθμός δυσκολίας: Με χαρά, 1.

Δείτε ακόμα:

Αποτοξίνωση για 24 ώρες - Δες τι μπορείς να φας για να ξεφουσκώσεις

Δεκαπέντε υπερτροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος (pics)

Ενδεικτικό ημερήσιο διατροφολόγιο για να φύγουν τα περιττά κιλά ενόψει καλοκαιριού

Αποτοξίνωση: Δίαιτα μίας εβδομάδας για να καθαρίσετε τον οργανισμό σας και να χάσετε κιλά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved