«Μπορώ να μείνω έγκυος σε κορίτσι;»

Υπάρχουν τρόποι να επιλέξετε το φύλο του μωρού και να μείνετε έγκυος σε κορίτσι; 

«Μπορώ να μείνω έγκυος σε κορίτσι;»
Bigstock

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θέλετε να αποκτήσετε κόρη, μπορεί να αναρωτιέστε αν υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να συλλάβετε κορίτσι.

Τι βοηθά στη σύλληψη ενός κοριτσιού;

Τα ζευγάρια που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) μπορεί να έχουν την επιλογή να επιλέξουν το φύλο του παιδιού τους πριν από την εμφύτευση, μέσω μιας τεχνικής που ονομάζεται προεμφυτευτική γενετική διάγνωση. Πρόκειται για έναν τύπο προγεννητικής διάγνωσης κατά την οποία τα μη εμφυτευμένα έμβρυα ελέγχονται για το φύλο.Το κόστος είναι υψηλό και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό σας.

polykistikes-oothikes-gonimotita.jpg

Microsort

Μια άλλη μέθοδος επιλογής φύλου είναι το MicroSort. Σε αυτή τη διαδικασία, ο μελλοντικός πατέρας δίνει σπέρμα, το οποίο στη συνέχεια διαχωρίζεται με τα επιθυμητά χρωμοσώματα και χρησιμοποιείται είτε για εξωσωματική γονιμοποίηση είτε για τεχνητή γονιμοποίηση.

Διατροφή

Αν και δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση ορισμένων τροφών μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες σύλληψης κοριτσιού, ορισμένα δεδομένα δείχνουν ότι μια δίαιτα υψηλή σε μαγνήσιο και ασβέστιο μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες, καθώς και η κατανάλωση τροφών όπως τα σκούρα φυλλώδη πράσινα λαχανικά, τα φασόλια και τα θαλασσινά (ιδιαίτερα σαρδέλες και κονσέρβα σολομού).

sex-meta-apo-kaisariki.jpg

Πώς να υπολογίσετε πότε να συλλάβετε κορίτσι

Σύμφωνα με όσους ακολουθούν τη μέθοδο Shettles , μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να συλλάβετε κορίτσι αν κάνετε σεξ δύο έως τέσσερις ημέρες πριν την ωορρηξία. Όσον αφορά τις στάσεις, αποφύγετε τη βαθιά διείσδυση και στοχεύστε σε ένα ήπιο ιεραποστολικό στυλ.

Υπάρχει επίσης μια θεωρία ότι η αποφυγή του οργασμού μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κορίτσι, καθώς ο γυναικείος οργασμός προκαλεί έκκριση που βοηθά το σπέρμα αγοριών να επιβιώσει περισσότερο. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να το επιβεβαιώνει.

Ο στόχος σας, σε κάθε περίπτωση, είναι αποκτήσετε ένα υγιές μωρό ανεξάρτητα από το φύλο, γι' αυτό συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ο οποίος είναι ο μόνος που θα σας συμβουλεύσει και θα σας καθοδηγήσει υπεύθυνα.

Πηγή: mom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved