«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, ίσως την επόμενη χρονιά»

«Ήδη ήξερες τη μία και μοναδική ευχή που είχα για τα φετινά Χριστούγεννα»

«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, ίσως την επόμενη χρονιά»
Instagram / one.in.onehundred

Πίσω από τον λογαριασμό One in Οne Ηundred στο Instagram κρύβεται μία γυναίκα η οποία εδώ και χρόνια δίνει την δική της μάχη με την υπογονιμότητα. Έχει αποβάλει οκτώ φορές και το μόνο που ήθελε για τις φετινές γιορτές είναι να γίνει το θαύμα. Να δει τις δύο πολυπόθητες γραμμές στο τεστ εγκυμοσύνης και να αποκτήσει το δικό της μωρό.

Η ευχή της δεν πραγματοποιήθηκε όπως δηλώνει όμως και σε ανάρτηση της λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, δεν χάνει τις ελπίδες της.

«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

Ήδη ξέρεις ποια ήταν η ευχή μου για αυτά τα Χριστούγεννα…

Υποθέτω ίσως να πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά.

Πίστευα ότι μέχρι τώρα θα είχα συνηθίσει να βλέπω αυτή την μία ροζ γραμμή. Μετά από τόσες φορές που την έχω δει στο παρελθόν, θα φάνταζε λογικό να μην με πληγώνει τόσο πολύ πια… κι όμως το κάνει. Με πληγώνει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Όσα τεστ και να κάνω, το να βλέπω αυτήν τη μία ροζ γραμμή, δεν γίνεται ποτέ πιο εύκολο. Η καρδιά μου ραγίζει κάθε φορά.

Ήμουν τόσο σίγουρη ότι αυτός ο μήνες ήταν ο μήνας μας. Όλα ταίριαζαν τέλεια (ή έτσι νόμιζα) και για μία φορά ήμουν αισιόδοξη για τις πιθανότητες που είχαμε. Όμως όπως έχει δείξει και το παρελθόν, θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα, να μην προσμένω τόσο πολύ, δεν μπορούσα όμως να αντισταθώ. Και έτσι, όπως γρήγορα ξεκίνησαν τα όνειρά μου τα φετινά Χριστούγεννα, το ίδιο γρήγορα τελείωσαν.

Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Την εβδομάδα αυτή είδα τις δύο ροζ γραμμές που κανείς δεν θέλει να δει. Ναι, διαβάσατε σωστά. Βγήκα ξανά θετική στον κορονοϊό. Επομένως, λέγοντας ότι ήταν δύσκολες οι μέρες αυτές, θα ήταν λίγο. Είμαι σωματικά και ψυχικά εξαντλημένη.

Ξέρω ότι τα τεστ που κρατώ αυτή τη στιγμή στα χέρια μου δεν αντιπροσωπεύουν το μέλλον μας, όπως τώρα, αυτήν εδώ τη στιγμή, είναι λίγο δύσκολο να το προσπεράσω. Ήθελα όσο τίποτα από το να έχουμε επιτέλους το δικό μας χριστουγεννιάτικο θαύμα την χρονιά αυτή, όμως υποθέτω ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Ίσως του χρόνου…»

upogonimotita xristougenna 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / one.in.onehundred

Η νεαρή γυναίκα έχει πάνω από 12.000 ακολούθους στο Instagram με τους οποίους μοιράζεται τις δυσκολίες, τις αγωνίες και όλα όσα βιώνει στη δύσκολη αυτή μάχη με την υπογονιμότητα.

Δείτε ακόμα περισσότερες αναρτήσεις της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved