Ζώδια: Πώς αντιδρούν όταν νευριάσουν;

Πώς θα αντιμετωπίσετε τα 12 ζώδια όταν έχουν χάσει τον έλεγχο των νεύρων τους;
Ζώδια: Πώς αντιδρούν όταν νευριάσουν;

Τα νεύρα και ο θυμός σε ένα ωροσκόπιο, δεν εξαρτώνται μόνο από τη θέση του Ήλιου, δηλαδή του ζωδίου μας, αλλά σε μεγάλο βαθμό και από τη θέση του Άρη. Αν δηλαδή έχουμε Άρη στον Κριό, τον Ταύρο κ.λπ. Ας το κρατήσουμε αυτό κατά νου, διαβάζοντας τα συμπτώματα και τους τρόπους αντιμετώπισης των 12 θυμωμένων ζωδίων.

Εσείς ξέρετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Άρης ο δικός σας ή του συντρόφου σας; Για να το μάθετε, δείτε εδώ.

ΚΡΙΟΣ: Οι Κριοί, ως γνήσιοι εκπρόσωποι του Άρη, έχουν τον εκνευρισμό στο αίμα τους, το οποίο όμως όσο γρήγορα τους ανεβαίνει στο κεφάλι, άλλο τόσο εύκολα... κατεβαίνει!

Μπορεί να εκνευριστούν για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο, όμως οι πιο «αγαπημένοι τους» είναι η βραδύτητα (των άλλων) ή μια επερχόμενη ήττα σε κάποιο από τα πολυπληθή πεδία μάχης που στήνουν ολημερίς κι ολονυχτίς. Εκτός από τον εγωισμό τους που είναι η πηγή των πάντων, η ανυπομονησία είναι ίδιον του χαρακτήρα τους.

Πάντως, η αντιμετώπιση ενός θυμωμένου Κριού είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση, αρκεί βέβαια να τηρήσετε τον βασικό κανόνα Νο 1: Ποτέ μην μπείτε μπροστά του, όταν είναι σε «τούρμπο» φάση, γιατί όλα τα σενάρια είναι... ανοικτά! Θα περιμένετε να περάσει ο θυμός του -εξ άλλου δεν θα αργήσει- αλλά ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να τα προλάβετε όλα, αν τον πιάσετε στο φιλότιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved