No milk today - Ένα mystery box για μαμάδες και παιδιά

Ένα δώρο έκπληξη κάθε μήνα για το μικρό σας

Μαργαρίτα Νικολάου
No milk today - Ένα mystery box για μαμάδες και παιδιά

Η Καλλιόπη και η Ήβη κρύβονται πίσω από το No Milk Today.

Η Καλλιόπη είναι μαμά ενός αξιολάτρευτου κοριτσιού και αυτή τη στιγμή, μοιράζει τον χρόνο της κάπου ανάμεσα στην αναζήτηση πρωτότυπων παιδικών βιβλίων, εναλλακτικούς τρόπους διαπαιδαγώγησης και φρουτόκρεμες. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός και έχει ασχοληθεί με την Κλινική ψυχολογία παιδιού και εφήβου. Αγαπά τον θερινό κινηματογράφο, τον καλό καφέ και τα ταξίδια, μάλιστα, όπως και η ίδια αναφέρει σε ένα ταξίδι στο Παρίσι γεννήθηκε και η ιδέα του No milk today.

https://www.instagram.com/reel/CkgdyRRIouw/

Συνοδοιπόρος της σε όλο αυτό είναι η Ήβη. Η Ήβη είναι νηπιαγωγός, ζει στο κέντρο της Αθήνας και απολαμβάνει να τριγυρνά στα σοκάκια της φωτογραφίζοντάς τα. Τα παιδιά, η φύση και τα βιβλία είναι οι τρεις μεγάλες της αγάπες, τόσο μεγάλες που την ορίζουν ως άνθρωπο. Έτσι, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την παιδαγωγική του δάσους και την δημιουργική ανάγνωση και αξιοποίηση των παιδικών βιβλίων. Τον ελεύθερό της χρόνο τον γεμίζει με μικρές εξορμήσεις στην φύση, με ζωγραφική και με την αγαπημένη της μουσική.

Τι περιλαμβάνει το mystery box του No Milk Today

https://www.instagram.com/p/CtMtUYFLhMH/

Βιβλίο

Κατά την επιλογή των βιβλίων η Ήβη και η Καλλιόπη δίνουν μεγάλη προσοχή στις εκδόσεις, στην εικονογράφηση και φυσικά στην ίδια την ιστορία. Στόχος τους είναι να γνωρίσουν στους γονείς και τα παιδιά τίτλους που δεν θα συναντήσουν σε οποιαδήποτε παιδική βιβλιοθήκη, τίτλους που θα κάνουν τα παιδιά να μαθαίνουν και να διασκεδάζουν εξερευνώντας τον κόσμο που τα περιβάλλει. Κάθε φορά , αναζητούν συναρπαστικά βιβλία που τα παιδιά θα λατρέψουν και θα ζητούν να τα διαβάσουν ξανά και ξανά.

https://www.instagram.com/reel/C3BMUrir6Lr/

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Κάθε βιβλίο είναι ένα παράθυρο στον κόσμο. Μέσα από την ιστορία που αυτό περιγράφει, οι δημιουργοί του No Milk Today, αναπτύσσουν ευφάνταστες δραστηριότητες που θα φέρουν κοντά τους γονείς με τα παιδιά τους, επιτρέποντας στα μικρά να βιώσουν το κάθε βιβλίο με ξεχωριστό τρόπο. Φροντίζουν οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται μέσα στο Mystery box, να έχουν διαβαθμισμένη δυσκολία, ώστε να μπορείτε να επιλέγετε αυτές που ταιριάζουν στο παιδί σας, σύμφωνα με το αναπτυξιακό του στάδιο.

Η μια έκπληξη μετά την άλλη

Στο κουτί όμως δεν υπάρχουν μόνο δραστηριότητες και βιβλία. Κάθε μήνα μια μικρή έκπληξη μπαίνει μέσα μέσα και περιμένει το παιδί να την ανακαλύψει και να παίξει μαζί της.

Μάθετε περισσότερα για το No milk today εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved