Spooky halloween ταινίες που μπορείτε να δείτε με τα παιδιά

Halloween ταινίες για να δείτε με τα παιδιά! Όχι δεν θα τρομάξουν... πολύ!

Spooky halloween ταινίες που μπορείτε να δείτε με τα παιδιά
Bigstock

Θέλετε ταινίες που μπορείτε να δείτε με τα παιδιά την περίοδο του Halloween; Ορίστε μερικές από αυτές που ξεχωρίζουμε εμείς εδώ στα HQ του Mothersblog.gr.

Ήρθε ο καιρός να «τρομάξετε» λίγο. Υπάρχουν ταινίες που μπορεί να δει μια οικογένεια μαζί και είναι διαθέσιμες online. Αυτές οι ταινίες θα σας βάλουν μέσα στο halloween κλίμα και θα φέρουν «ανατριχίλα» στην μαμά, τον μπαμπά και τα παιδιά. Μην εκπλαγείτε αν τα μικρά σας θέλουν να κοιμηθείτε αγκαλιά το βράδυ. Μην το αρνηθείτε... Εξάλλου πού και πού επιτρέπεται το sleepover με τη μαμά και τον μπαμπά.

1. Hocus Pocus 2

https://www.instagram.com/p/Ci0Q40_plQ9

Είκοσι εννέα χρόνια μετά το αρχικό Hocus Pocus, οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν στο Salem και η νέα τους περιπέτεια αρχίζει.

Τι αρέσει στους γονείς: Πολλοί από τους millennial γονείς που μεγάλωσαν με το Hocus Pocus και θέλουν να δουν οπωσδήποτε τη συνέχεια. (εμείς το είδαμε και ενθουσιαστήκαμε)

Τι αρέσει στα παιδιά: Η ταινία δεν είναι τρομακτική. Ακόμη και τα ζόμπι που εμφανίζονται είναι φιλικά. Θα λατρέψουν τα νεαρά κορίτσια που ευθύνονται για την επιστροφή των Sanderson. (Γνώμη μας; Δείξτε στα παιδιά σας το Hocus Pocus 1 και σίγουρα θα ξετρελαθούν ακόμη περισσότερο βλέποντας το 2)

2. Ο Σκαθαροζούμης

https://www.instagram.com/p/apKu5MA-KI

Ένα νεαρό ζευγάρι πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ανακαλύπτει ανεπιθύμητα παράσιτα στο σπίτι του: τους νέους ιδιοκτήτες. Κάνουν τα πάντα για να τους τρομάξουν.

Τι αρέσει στους γονείς: Η νοσταλγία. Και μόνο βλέποντας από τα παλιά θα τους κάνει να θυμηθούν πολλά από τα εφηβικά τους χρόνια.

Τι αρέσει στα παιδιά: Πληθωρικά σουρεαλιστικά σκηνικά και ένας διαβολικός Michael Keaton κάνουν αυτή την ταινία αυτή ξεχωριστή.

3. Ghostbusters

https://www.instagram.com/p/CGxY86-ln01

Μια ομάδα καθηγητών που έγιναν εξολοθρευτές ξεκινά το κυνήγι φαντασμάτων. Στο τέλος συμβάλουν να σωθεί η πόλη τους από τη «θεϊκή» καταστροφή.

Τι αρέσει στους γονείς: Όλη η ταινία. Μα υπάρχει άνθρωπος που να μην λατρεύει την πρώτη ταινία των Ghostbusters; Η Sigourney Weaver είναι ένας καταπληκτικός και γλυκός δαίμονας.

Τι αρέσει στα παιδιά: Τα όπλα των κυνηγών φαντασμάτων, η γλίτσα και φυσικά ο τεράστιος Marshmallow Man.

4. Οι μάγισσες

https://www.instagram.com/p/CVIs2_qI9Sv

Σίγουρα οι γονείς θα θυμούνται την ταινία με την Anjelica Huston. Τη μεγάλη μάγισσα που προεδρεύει σε ένα συνέδριο με μάγισσες που γελούν και ετοιμάζουν τα επόμενα σχέδιά τους σε ένα παραθαλάσσιο βρετανικό ξενοδοχείο. Ένα 6χρονο αγόρι θα προσπαθήσει να σταματήσει το κακό της σχέδιο. Να μετατρέψει τα παιδιά του κόσμου σε ποντίκια. Η ταινία λανσαρίστηκε εκ νέου το 2020 με πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway.

Τι αρέσει στους γονείς: Βασισμένη στο βιβλίο του Roald Dahl, η ταινία ενισχύει ότι υπάρχουν αόρατοι κίνδυνοι και κακά στον κόσμο που τα αθώα μάτια δεν μπορούν να δουν. Δεν είναι τυχαίο που τον ρόλο της προστάτιδας την έχει η γιαγιά του αγοριού.

Τι αρέσει στα παιδιά: Οι μάγισσες μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν, αλλά κάτω από τις κομψές περούκες, όμορφα φορέματα και μάσκες μπορούν να κρύψουν την ασχήμια και την κακία τους. Ένα μάθημα που μπορούν να πάρουν για τον έξω κόσμοι. Οι κακοί μπορεί να είναι καλά μεταμφιεσμένοι.

(οι γονείς μπορούν να δουν την ταινία με την Anjelica Huston, τα παιδιά μπορούν να δουν την ταινία με την Anne Hathaway)

Περισσότερες spooky ταινίες για όλη την οικογένεια εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved