Πώς θα διοργανώσετε ένα απίθανο πασχαλινό πάρτι με τσάι για τα μικρά σας

Μια γλυκιά πασχαλινή συνάντηση για τα παιδιά σας και τους φίλους τους.

Πώς θα διοργανώσετε ένα απίθανο πασχαλινό πάρτι με τσάι για τα μικρά σας
Bigstock

Η άνοιξη είναι εδώ και σε λίγο θα καταφθάσει και το Πάσχα. Τα μικρά ανυπομονούν για τις πασχαλινές τους διακοπές και τις ατελείωτες βόλτες που θα κάνουν μαζί σας μακριά για λίγο από τις τάξεις τους.

Τι καλύτερο από το να γιορτάσουν αυτή την περίοδο με τους φίλους τους, με ένα tea party ή αλλιώς πάρτι με τσάι.

https://www.instagram.com/p/CNVbZSwl7ku

1. Πρώτα από όλα σκεφτείτε το θέμα

Υπάρχουν πολλά πράγματα για να διαλέξετε. Λαγουδάκια ή κοτοπουλάκια ή μήπως λουλούδια; Οι τουλίπες και τα χαμομήλια ταιριάζουν απόλυτα με το Πάσχα, το ίδιο ταιριαστό θα ήταν και ένα πάρτι με θέμα την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

2. Διαλέξτε σερβίτσιο

Μπορείτε να αγοράσετε πλαστικό σερβίτσιο τσαγιού αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πορσελάνινο σερβίτσιο που σίγουρα θα κάνει τα παιδιά σας να αισθανθούν «μεγάλα».

https://www.instagram.com/p/Ccbiz60hyQD

3. Διαλέξτε όμορφα ρούχα

Ζητήστε από τα καλεσμένα παιδιά να φορέσουν χρωματιστά, ανοιξιάτικα ρούχα. Έπειτα φτιάξτε από χαρτόνια όμορφα καπέλα ή στέμματα για να διακοσμήσουν τα μαλλιά τους. Αν πάλι δεν θέλετε καπέλα και στέμματα, μπορείτε να φτιάξετε λαγουδίσια αυτάκια ή ουρίτσες που θα φτιάξετε από μαλλάκι πλεξίματος.

https://www.instagram.com/p/Cp0g17OhsMg

4. Τσάι για το πάρτι με τσάι

Μην ξεχάσετε τον πρωταγωνιστή του πάρτι που δεν είναι άλλος από το τσάι. Υπάρχουν πολλά καταστήματα τσαγιού που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαλέξετε ένα νόστιμο και αρωματικό τσάι. Διαλέξτε κάποιο χωρίς καφεϊνη. Τσάι τριαντάφυλλο, χαμομηλιού, με λεμονάδα, τσάι μήλου... υπάρχουν πολλές επιλογές που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

5. Εκτός από τσάι να έχετε και σνακ

Εδώ και αν μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Ένα πάρτι με τσάι μπορεί να έχει: μικρά σαντουιτσάκια, μπισκότα με γλάσο, σοκολάτες με πασχαλινό θέμα, μπισκότα πεταλούδες, marshamallow σε σχήμα λαγού. Τα στικς καρότου, τα τοματίνια και τα αγγουράκια είναι επίσης μια τέλεια επιλογή.

https://www.instagram.com/p/CcmOunHM6IY

6. Και τώρα τα γλυκά

Όχι, οι σοκολάτες και τα μπισκότα δεν είναι γλυκά. Γλυκό είναι ένα λαχταριστό κέικ με γλάσο με πασχαλινή διακόσμηση ή μικρά πασχαλινά cupcakes.

https://www.instagram.com/p/CcbVy_wKHhM
https://www.instagram.com/p/CcHhHPhvs8R
https://www.instagram.com/p/CbwhnE4Lhob
https://www.instagram.com/p/CNV3Lk9FB2Y

με πληροφορίες από το mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved