Ιδέες για παιδικό πάρτι με θέμα τη Hello Kitty

Έχει η κόρη σας γενέθλια και λατρεύει τη Hello Kitty τότε δεν έχετε παρά να οργανώσετε ένα απίθανο πάρτι γενεθλίων.

Ιδέες για παιδικό πάρτι με θέμα τη Hello Kitty

Ξέρουμε τα γενέθλια και δη τα θέματά τους, πάντα προβληματίζουν τους γονείς και ειδικά τις μαμάδες που περνούν όλα από τα χέρια τους. Τα κορίτσια δε, σε αντίθεση με τα αγόρια είναι περισσότερο απαιτητικά και θέλουν το πάρτι τους να γίνει όπως έχουν φανταστεί.

Πώς όμως θα καταφέρει μια μαμά να οργανώσει ένα παιδικό πάρτι με επιτυχία, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους, τους φίλους του παιδιού της και φυσικά το ίδιο το παιδί της;

Ρωτήστε το παιδί σας

Αρχικά ρωτήστε το παιδί σας τι του αρέσει. Έχει κάποιον συγκεκριμένο ήρωα που θαυμάζει; Αν ναι, κάντε μια λίστα με τους αγαπημένους του ήρωες και καταλήξτε σε αυτόν που λατρεύει περισσότερο εκείνη την περίοδο.

Δεν έχει κάποιον αγαπημένο ήρωα; Τότε διαλέξτε ένα αγαπημένο χρώμα. Με την ίδια διαδικασία, κρατήστε το περισσότερο αγαπημένο χρώμα και προχωρήστε στα υπόλοιπα βήματα.

Παιδικό πάρτι γενεθλίων Hello Kitty

hello-kitty-parti.jpg

Μπαλόνια με θέμα τη Hello Kitty

Το κορίτσι σας διάλεξε τη Hello Kitty. Την αγαπημένη της γατούλα που βλέπει καθημερινά στα βίντεο YouTube, που έχει στα σεντόνια της και τα σκεύη που τρώει. Πώς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε την επιθυμία της; Μα φυσικά ψάχνοντας στο διαδίκτυο για ιδέες που θα κάνουν το πάρτι της πραγματικά μοναδικό.

Μην αγχώνεστε! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

Κάντε το όπως η Kim Kardashian

kim-kardashian-paidiko-parti-chi.jpg

Kim Kardashian με μπλουζάκι που γράφει «Σε αγαπώ Chicago»

ΟK, σίγουρα θα μας πείτε ότι η Kim Kardashian μπορεί να οργανώσει ό,τι πάρτι θέλει στα παιδιά της, αφού έχει ένα ανεξάντλητο budget. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε ιδέες από όλα όσα έκανε για τη δική της κόρη, Chicago και να τα φέρετε στα μέτρα σας. Δεν χρειάζεται να έχετε το πορτοφόλι της διάσημης τηλεπερσόνας για να οργανώσετε ένα πάρτι Hello Kitty. Αρκεί η καλή σας διάθεση και ο χρόνος που θα διαθέσετε φυσικά.

Διακόσμηση Party Hello Kitty

hello-kitty-diakosmisi.jpg

Βρείτε ένα κατάστημα με μπαλόνια και παραγγείλτε μία σύνθεση που θα μοιάζει με τη Hello Kitty. Αν πάλι δεν έχετε τα χρήματα για να αγοράσετε μια τέτοια σύνθεση, μπαλόνια στην απόχρωση του ροζ (ροζ παστέλ, σκούρο, φούξια) αρκούν για να διακοσμήσετε όμορφα το χώρο που θα διεξαχθεί το πάρτι.

Παιχνίδια που θα απασχολήσουν τα παιδιά

Φτιάξτε μερικούς πάγκους που θα απασχολήσουν τα παιδιά που θα καλέσετε στο πάρτι, αν δεν θέλετε να έχετε έναν ανιματέρ.

Πάγκος slime

Τα slime κάνουν θραύση στις παιδικές ηλικίες και τα παιδιά λατρεύουν να τα φτιάχνουν μόνα τους. Αγοράστε χάντρες (μπορείτε να βρείτε αρκετές οικονομικές λύσεις), χρυσόσκονη, μικρά μπαλάκια από φελιζόλ και βάλτε τα σε μπολ που θα τοποθετήσετε επάνω στον πάγκο που θα μαζευτούν τα παιδιά. Έπειτα βάλτε ένα χαρτόνι που θα έχετε τα υλικά για το slime. (Εδώ θα βρείτε πολλές συνταγές για εύκολα slime). Βάλτε τα υλικά επάνω στον πάγκο, τοποθετήστε άδεια πλαστικά μπολ, κουτάλια και αφήστε τα παιδιά να φτιάξουν τα δικά τους slime.

Άλλα παιχνίδια με θέμα τη Hello Kitty

hello-kitty-keramiki.jpg

Σε αυτή τη φωτογραφία η Kim Kardashian έδειξε ότι είχε και έναν πάγκο κεραμικής για τους μικρούς της καλεσμένους. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε από κάποιο κατάστημα κούπες και κεραμικά που τα παιδιά θα μπορούν να βάψουν με χρώματα που θα τους δώσετε εσείς, φτιάξτε έναν πάγκο ζωγραφικής. Εκτυπώστε χρωμοσελίδες με θέμα τη Hello Kitty και αφήστε τα να ζωγραφίσουν.

Μπουφές και φαγητά

Τα παιδιά λατρεύουν τα φαγητά και τα ροφήματα που έχουν να κάνουν με το θέμα του πάρτι. Ακόμη και τα πιο δύσκολα παιδιά, εκείνα που στο σπίτι τους δεν τρώνε σχεδόν τίποτε, είναι βέβαιο ότι δεν θα φύγουν νηστικά από το δικό σας πάρτι.

Φτιάξτε σουβλάκια με φρούτα, pancakes που μπορούν να απολαύσουν με σιρόπι σοκολάτας ή φράουλας, σουβλάκια με μικρά βαφλάκια, φρούτα, σαντιγί και πολύχρωμη τρούφα και φυσικά milkshakes με σαντιγί και πολύχρωμα donut. Δεν είναι δύσκολο να τα φτιάξετε όλα αυτά στο σπίτι σας κάθε άλλο. Ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής, γάλα, βανίλια, σαντιγί, ντόνατ στο χρώμα που θα είναι το θέμα του πάρτι και πολύχρωμη τρούφα είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε.

Εκτός τα γλυκά σίγουρα τα παιδιά θα θέλουν να φάνε και κάποιο φαγάκι. Αν δεν θέλετε να πάτε με τα κλασικά τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, κεφτεδάκια, λουκανικάκια κ.τ.λ., μπορείτε να βάλετε σε γυάλες διάφορα υλικά όπως, μαρουλάκια κομμένα, ντοματίνια, αγγουράκια, καροτάκια, σος, τόνο, κοτόπουλο κ.α., δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους σαλάτα ή να φάνε ό,τι τους αρέσει περισσότερο.

Η τούρτα θα κάνει τη διαφορά

hello-kitty-mpoyfes-paidiko-parti-(2).jpg

Τούρτα Hello Kitty

Σίγουρα η τούρτα θα πρέπει να είναι μια όμορφη Hello Kitty. Είτε διαλέξετε τούρτα ζαχαρόπαστας, τούρτα με 4-5 παντεσπάνια ή μια απλή τούρτα με σαντιγί, το μόνο βέβαιο είναι ότι τα μικρά θα τη λατρέψουν.

Όπως βλέπετε δεν χρειάζεται να έχετε τα χρήματα της Kim Kardashian για να οργανώσετε ένα απίθανο πάρτι και εσείς για τη δική σας πριγκίπισσα. Κάθε άλλο. Όρεξη να φτιάξετε πράγματα με τα χεράκια σας να υπάρχει και όλα γίνονται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved