Κανόνες που υποχρεώνει η Kylie την κόρη της να ακολουθεί καθώς μεγαλώνει

Η μικρή Stormi έχει νέους κανόνες που πρέπει να μάθει να ακολουθεί τώρα που μεγαλώνει.

Κανόνες που υποχρεώνει η Kylie την κόρη της να ακολουθεί καθώς μεγαλώνει

Η Kylie Jenner έχει πολλή βοήθεια από τις αδερφές της, τη μαμά της και τις νταντάδες της σε ό,τι αφορά την ανατροφή της κόρης της, Stormi Jenner. Ωστόσο, η CEO μαμά έχει βάλει κανόνες για την ανατροφή της κόρης της και κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούνται.

Η Stormi Jenner μοιράζεται τους γονείς της Kylie Jenner και Travis Scott με τον υπόλοιπο κόσμο. Το να είσαι διάσημος δεν είναι κάτι εύκολο και αυτό η Kylie το διδάσκει στην κόρη της. Πώς δηλαδή να διαχειρίζεται τη δόξα, τη φήμη, τον πλούτο και τους παπαράτσι.


https://www.instagram.com/p/CMqVSghnRG9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kylie δείχνει μεταξύ άλλων, τη σημασία της οικογένειας, των επιχειρήσεων και της διασκέδασης. Διδάσκει στην κόρη της πώς να είναι ταπεινή ενώ απολαμβάνει τις πολυτέλειες της ζωής!

Η Stormi μεγαλώνει και εξελίσσεται σε ένα fashionable τρίχρονο. Η ντουλάπα της είναι τεράστια και έχει ρούχα που θα ζήλευαν οι περισσότεροι ενήλικες. Περνά τον περισσότερο χρόνο της με τα ξαδέρφια της, πηγαίνοντας διακοπές σε πριβέ παραλίες, εξοχικές βίλες και μαθαίνει τα πάντα για τα καλλυντικά από τη μαμά, Kylie.


https://www.instagram.com/p/CNL5OI7HHlL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε τη Stormi να μεγαλώνει και να ζει όπως μόνο η οικογένεια Kardashian Jenner ξέρει.

Δείτε μερικά πλάνα από τη ζωή της στο βίντεο που ακολουθεί και στη gallery μερικές από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε εμείς μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Kylie Jenner.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved