Halloween face painting για παιδιά: Ιδέες με εύκολα και εντυπωσιακά σχέδια

Face painting με κολοκύθες, φαντασματάκια και ιστούς αράχνης.

Halloween face painting για παιδιά: Ιδέες με εύκολα και εντυπωσιακά σχέδια
Bigstock

Το Halloween πλησιάζει και εάν θέλετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο με τα παιδιά τις μέρες αυτές, δεν έχετε παρά να το γιορτάσετε.

Το Halloween είναι μία πολύ δημοφιλής γιορτή στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου και την τιμητική τους έχουν οι σκαλιστές κολοκύθες, τα φαντάσματα, οι βρυκόλακες και άλλες spooky φιγούρες. Αυτά όμως τα ξέρετε.

Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μπορείτε να μπείτε κι εσείς στο κλίμα των ημερών φτιάχνοντας λαχταριστές λιχουδιές που σας έχουμε δείξει εδώ στο Mothersblog.gr, κάνοντας κατασκευές ή βλέποντας τρομακτικές -αλλά κατάλληλες για παιδιά- ταινίες.

Ακόμα μία εναλλακτική; Το face painting!

Το face painting είναι μία ακόμα ξενόφερτη δραστηριότητα και πλέον must σε κάθε παιδικό πάρτι. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε χρώματα κατάλληλα για παιδιά και να κάνετε face painting στο σπίτι ζωγραφίζοντας κάθε λογής σχέδια. Δεν χρειάζεται να είστε expert στο τη ζωγραφική, ακόμα και με τα πιο απλά σχέδια τα παιδιά είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιαστούν.

Face painting εμπνευσμένο από το Halloween

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, στην γιορτή αυτή την τιμητική τους έχουν οι κολοκύθες τα φαντασματάκια, τα τέρατα και γενικά οι spooky φιγούρες.

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες που θα μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε κι εσείς.

Εμείς κάναμε την αναζήτησή μας στο Instagram και έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τα πιο απλά σχέδια για να δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πάρτε ιδέες, εμπνευστείτε, δημιουργήστε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved