Baby shower πάρτι: Τούρτες για μέλλουσες μαμάδες που περιμένουν κορίτσι

  • Τα βήματα για να διοργανώσετε ένα baby shower πάρτι
  • Τούρτες για μέλλουσες μαμάδες που περιμένουν κορίτσι
Baby shower πάρτι: Τούρτες για μέλλουσες μαμάδες που περιμένουν κορίτσι

Το baby shower συνήθως διοργανώνεται από τις φίλες της μέλλουσας μαμάς λίγο πριν τη γέννηση του μωρού αν και σε πολλές περιπτώσεις και η ίδια η έγκυος βοηθάει στην διοργάνωσή του. Σε κάθε περίπτωση, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

  • Βήμα 1ο: Σκεφτείτε τα βασικά όπως το πού και πότε θέλετε να γίνει. Θα καλέσετε πολύ κόσμο ή λίγο είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μία ιδέα για το πώς θέλετε να βγει.
  • Βήμα 2ο: Στείλτε τις προσκλήσεις. Μπορείτε να τις τυπώσετε αν θέλετε να τις κρατήσετε ως ενθύμιο ή απλώς να δημιουργήσετε μία κοινή ομάδα με τους καλεσμένους σας και να τους στείλετε τις πληροφορίες.
  • Βήμα 3ο: Και τώρα το διασκεδαστικό κομμάτι. Βρείτε το θέμα και ξεκινήστε το ψάξιμο για τούρτα, μπουφέ, διακοσμητικά και ό,τι άλλο θέλετε να περιλαμβάνει το πάρτι σας. Σύμφωνα με το αμερικανικό έθιμο, έγκυος και καλεσμένοι διασκεδάζουν με παιχνίδια (δείτε εδώ ιδέες), ενώ η μέλλουσα μαμά λαμβάνει δώρα για το νέο μέλος της οικογένειας.

Τούρτες για μέλλουσες μαμάδες που περιμένουν κορίτσια

Η τούρτα πάντα κλέβει τις εντυπώσεις σε ένα πάρτι και το ίδιο ισχύει και στο baby shower. Οι επιλογές σας είναι πολλές αν και συνήθως η τούρτα ταιριάζει με το θέμα της διακόσμησης.


https://www.instagram.com/p/CZzU6ssMoqI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για μέλλουσες μαμάδες που περιμένουν κορίτσι, οι τούρτες σε ροζ αποχρώσεις είναι από τις πιο δημοφιλείς αν και μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμα σχέδια σε παστέλ ή και πιο γήινα χρώματα. Δείτε μερικές ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

Με πληροφορίες από whattoexpect.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved