Baby Shower πάρτι: 10 εντυπωσιακές τούρτες για κοριτσάκι που πρέπει να δείτε (pics)

Μπορεί προς το παρόν να #Μένουμε_Σπίτι για την προστασία όλων μας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια και να βάλουμε σιγά σιγά μπρος τις ετοιμασίες για το baby shower της φίλης, της κουμπάρας, της αδερφής ή ξαδέρφης μας. 

Baby Shower πάρτι: 10 εντυπωσιακές τούρτες για κοριτσάκι που πρέπει να δείτε (pics)

Το baby shower είναι το πάρτι που διοργανώνουν οι φίλες της μέλλουσας μαμά για την ίδια και το μωρό λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή του τοκετού, για να γιορτάσουν τον επικείμενο ερχομό του νέου μέλους.

Το baby shower πάρτι είναι ένα έθιμο που μας ήρθε από το εξωτερικό, αλλά πλέον και στην Ελλάδα θεωρείται must. Και γιατί όχι, άλλωστε; Είναι μία ακόμη αφορμή για να γιορτάσουμε τον ερχομό του μωρού και να περάσουμε όμορφες στιγμές που σίγουρα θα μας μείνουν.

Απαραίτητο στοιχείο σε ένα baby shower πάρτι είναι φυσικά η τούρτα. Συνήθως η τούρτα είναι εμπνευσμένη από το φύλο του μωρού και έχει στοιχεία από τη διακόσμηση που θα επιλέξετε, δηλαδή τα χρώματα ή ακόμα και το θέμα.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δέκα εντυπωσιακές τούρτες που βρήκαμε στο Instagram και να πάρετε ιδέες! Εσείς ποια προτιμάτε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved