Εντυπωσιακές ιδέες για να διπλώσετε τις πετσέτες στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Θα είναι μία ιδιαίτερη πινελιά στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Εντυπωσιακές ιδέες για να διπλώσετε τις πετσέτες στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Bigstock

Το πρώτο τραπέζι της νέας χρονιά είθισται να είναι πιο πλούσιο και ιδιαίτερο. Μαζευόμαστε με συγγενείς και φίλους και αξίζει να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο και στη διακόσμησή του. Βγάλτε, λοιπόν, τα καλά σερβίτσια, στολίστε το με κεριά και άλλα γιορτινά διακοσμητικά και διπλώστε τις χαρτοπετσέτες σε διάφορα σχέδια όπως δεντράκια, αστέρια κ.α.

Ιδέες για να διπλώσετε τις πετσέτες στο γιορτινό τραπέζι

Κατ’ αρχάς έχει είναι σημαντικό να επιλέξετε χαρτοπετσέτες καλής ποιότητας. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πετσέτες μονόχρωμες, με σχέδια ακόμα και με glitter. Εμείς σας προτείνουμε τις απλές σε χρώμα πράσινο, κόκκινο ή χρυσό, άλλωστε το κάτι παραπάνω θα το δώσει το δίπλωμα που θα κάνετε.

Οι επιλογές σας είναι πολλές με μία μικρή έρευνα στο YouTube, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω μερικά βίντεο με απλά αλλά εντυπωσιακά διπλώματα.

Πετσέτα διπλωμένη σε σχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ιδανικά βρείτε πράσινες χαρτοπετσέτες και ακολουθήστε τα βήματα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Ταιριάζει σε κάθε στιλ διακόσμησης και είναι μία μικρή λεπτομέρειες που θα κάνει τη διαφορά στο γιορτινό τραπέζι.

Ένα διαφορετικό δίπλωμα για ένα πιο minimal αποτέλεσμα.

Πετσέτα διπλωμένη σε σχέδιο καπέλο ξωτικού

Μία ιδέα που σίγουρα θα ενθουσιάσει τα παιδιά και τους μικρούς σας καλεσμένους.

Πετσέτα διπλωμένη σε σχέδιο αστέρι

Τα αστέρια έχουν επίσης την τιμητική τους την περίοδο των γιορτών και μία εύκολη εναλλακτική είναι να διπλώσετε τις πετσέτες σε σχήμα αστεριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved