#Tabledecor: Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας

Πώς να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας με έξυπνους τρόπους;

#Tabledecor: Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας

Η τραπεζαρία είναι ένα μέρος όπου μαζευόμαστε οικογενειακά, ή έρχονται οι φίλοι μας να φάμε και να γλεντήσουμε, ή περνάμε όμορφες στιγμές στις Κυριακάτικες συναθροίσεις μας.

Είναι σημαντικό λοιπόν να έχουμε μια όμορφη διακόσμηση στην τραπεζαρία μας, έτσι ώστε να μας κάνει να νιώθουμε ακόμα πιο όμορφα. Καλό είναι να κρατάμε χαμηλό προφίλ βέβαια, δηλαδή να μην φορτώνουμε την τραπεζαρία μας με πάρα πολλά στολίδια, γιατί αυτό θα μας δημιουργήσει σύγχυση, και θα καταναλώσει πολύ χώρο.

Αλλαγή διακόσμησης τραπεζαρίας

Αν θέλετε να αλλάξετε την διακόσμηση της τραπεζαρίας σας, πρέπει αρχικά να αφαιρέσετε οτιδήποτε έχετε πάνω στο τραπέζι.

Έπειτα κάντε ορισμένες δοκιμές, αρχίστε λοιπόν τοποθετώντας ένα βάζο που μέχρι τώρα δεν το χρησιμοποιούσατε, ή αγοράστε ένα που θα ταίριαζε με το στυλ του σπιτιού, και την αισθητική σας, το βάζο μπορεί να είναι άδειο ή να προσθέσετε φυσικά ή αποξηραμένα λουλούδια (στην μόδα είναι πολύ τα babas), ή βάλτε μια μεγάλη πιατέλα με κεριά, ή εναλλακτικά, κηροπήγια με δύο ή τρεις κορνίζες.

Επιλέξτε διακοσμητικά αντικείμενα που είναι απλά ή αναζητήστε στα ντουλάπια σας ορισμένα που είχατε φυλαγμένα αλλά δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Ακόμα και αν δεν σας αρέσει το μίνιμαλ, μην υπερφορτώσετε το τραπέζι της τραπεζαρίας και κυρίως μην το στρώνετε με βαριά τραπεζομάντηλα.

Βρήκαμε στο Instagram με το hashtag #Tabledecor ευφάνταστες και έξυπνες ιδέες διακόσμησης της τραπεζαρίας, για να διαλέξετε την αγαπημένη σας.

Όλο το στυλ μιας τραπεζαρίας μπορεί να αλλάξει από το χρώμα που θα έχουν οι καρέκλες, από το σχήμα του τραπεζιού, από τα μαξιλάρια, τα κεριά, τα λουλούδια, τα τραπεζομάντηλα, τα σουπλά, τα σερβίτσια, τα φωτιστικά, τις πιατέλες, τους πίνακες στους τοίχους, την ταπετσαρία κτλπ.

Εικόνες με εντυπωσιακές τραπεζαρίες για όλα τα γούστα

https://www.instagram.com/p/CiOuVQusytQ
https://www.instagram.com/p/CiPoY47ui9n
https://www.instagram.com/p/CiPtah8LbU6
https://www.instagram.com/p/CiPqBcULBDf
https://www.instagram.com/p/CiPnhLftLFF
https://www.instagram.com/p/CiPdJyCgHD2
https://www.instagram.com/p/CiPEJIcKx3y
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved