Μάλλινα σκουφάκια: Δείτε πώς θα τα φτιάξετε μόνες σας χωρίς βελόνες

Μάλλινα σκουφάκια για εσάς και τα παιδιά εύκολα και γρηγορα - Δείτε πώς θα τα φτιάξετε

Μάλλινα σκουφάκια: Δείτε πώς θα τα φτιάξετε μόνες σας χωρίς βελόνες

Οι μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου επέστρεψαν σήμερα στα θρανία και μίας και τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει αρκετά, είναι ευκαιρία να φτιάξετε τα δικά σας χειροποίητα μάλλινα σκουφάκια που θα τα προστατεύσουν από το κρύο όταν θα βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Όχι, δε χρειάζεται να είστε master στο πλέξιμο, για την ακρίβεια μπορείτε να τα φτιάξετε ακόμα και εάν δεν έχετε κάνει τίποτα παρόμοιο στο παρελθόν.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μία πολύ εύκολη τεχνική για την οποία δεν χρειάζεστε καν βελόνες. Τα μόνα που θα χρησιμοποιήσετε είναι η κλωστή που θα επιλέξετε και τα ... δάχτυλά σας.

Επίσης, το πλέξιμο είναι μία πολύ χαλαρωτική δραστηριότητα και πλέον υπάρχουν χιλιάδες βίντεο στο YouTube με διαφορετικές μεθόδους και τεχνικές για αυτοσχέδιες δημιουργίες κάθε λογής. Την περίοδο της καραντίνας μάλιστα, έχει παρατηρηθεί αύξηση των χρηστών που παρακολουθούν αυτά τα βίντεο και οι οποίοι επιλέγουν να χαλαρώσουν και "ξεφύγουν" από τον εγκλεισμό μέσω αυτού του χόμπι. Γιατί λοιπόν να μη γίνει και το δικό σας;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved